نشست تخصصی تحلیل فرآیند و کارکردهای قصه گویی در ایران

دکتر ابوالفضل حری در نشست تخصصی تحلیل فرایند و کارکردهای قصه‌گویی، تاثیرگذاری بیشتر و تداوم قصه‌ها را در ایجاد پیوند میان قصه‌های عامیانه و قصه‌گویی سنتی با فناوری روز دانست

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان مرکزی، نشست تخصصی تحلیل فرآیند و کارکردهای قصه گویی در ایران و مقایسه با سایر کشورها با حضور دکتر ابوالفضل حری ، عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه اراک به صورت وبیناری با همکاری اداره کل آموزش و پژوهش در سالن جلسات اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد .

نشست تخصصی تحلیل فرآیند و کارکردهای قصه گویی در ایران

این نشست تخصصی با حضورمسلم احمدلو معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی ، کارشناسان مسئول فرهنگی هنری ادبی و  کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان مرکزی در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد و همزمان پخش آنلاین وبیناری برای مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پخش زنده برای سایر علاقمندان در پیام رسان شاد نیز اجرا شد.

دکتر ابوالفضل حری در نشست تخصصی تحلیل فرایند و کارکردهای قصه‌گویی در ایران و مقایسه با سایر کشورها قصه‌گویی را یک هنر تعاملی معرفی کرد و ابزار اصلی قصه گو در کلمات و لحنی که به کار می‌برد دانست.

نشست تخصصی تحلیل فرآیند و کارکردهای قصه گویی در ایران

ایشان داستان دیجیتال ترکیب قصه‌گویی سنتی با فناوری‌های نوین دانست و گفت: قصه‌های عامیانه متعلق به مردم هستند، قصه‌هایی که سینه به سینه منتقل می‌شوند باید بمانند و حفظ شود .

عضو هیات علمی دانشگاه اراک داستان‌ها و قصه‌ها را نیاز جامعه دانست و گفت: در دنیای امروز قصه‌های ما باید با ابزارها و تکنولوژی روز همراه شوند و تغییر و تحول‌ها در دنیای امروز ایجاب می‌کند که ما پیوند میان قصه‌های عامیانه و قصه‌گویی سنتی با فناوری روز ایجاد بکنیم تا بتوانیم تاثیرگذاری بیشتر و تداوم قصه‌ها را داشته باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =