سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت کرمانشاه

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی فلسفه برای کودک و نوجوان (با رویکرد فلسفه اسلامی) در کانون کرمانشاه، با حضور مخاطبان و مسئولانی از سراسر کشور برگزار شد و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت استان کرمانشاه از بخش‌های این آیین بود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی فلسفه برای کودک و نوجوان (با رویکرد فلسفه اسلامی) در کانون استان، با حضور مخاطبان و مسئولانی از سراسر کشور برگزار شد و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسین صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت استان کرمانشاه از بخش‌های این آیین بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسین صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت استان کرمانشاه، ضمن خیرمقدم به یکایک میهمانان در بیانات خود گفت: خدای را شاکریم در فضایی که دنیا به سمت‌و سویی پیش می‌رود که تفکر را از ما بگیرد و ما را مشغول کند، رسانه در این زمانه به دنبال پر کردن اوقات برای مشغول نمودن ذهن ماست تا ما در آن سمت‌و سویی که می‌خواهند، مشغول باشیم و فکر نکنیم در چه وضعیتی که مطلوب است زندگی کنیم و قدم برداریم؛ در این فضا موقعیتی فراهم شد که دغدغه‌ها و تاملات ما بیشتر شود.

سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت کرمانشاه

وی افزود: فلسفه به‌دنبال یافتن پرسش‌هایی است که همزاد بشر است، حتی در زمانی که گذشتگان ما هم متولد شدند این سوالات را داشتند و آیندگان هم خواهند داشت و گاهی آنقدر این سوالات مهم است که می‌گویند اگر بخشی از عمر انسان صرف یافتن این پاسخ‌ها شده باشد و بخش دیگر را با پاسخ‌ زندگی کرده باشد، می‌ارزد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی تصریح کرد: اینکه ما فرصتی بیابیم تاملاتی داشته باشیم و نسبت به گفتگوهایی که بر محور اندیشه و تفکر است تمرین کنیم، خیلی از چالش‌های این زمانه ما کاسته خواهد شد. از این جهت این مدل برنامه‌ها که ما بتوانیم برای کودکان در قالب قصه، داستان، بازی و... فکر آنها را خلاق کنیم و فکر آنها را در مسائل اندیشه‌ای بارور نماییم و بتوانیم در محل مساله‌ها یاری دهیم، با توجه به اینکه چالش‌های مختلفی در فضای اجتماعی، فرهنگی و زیست داریم، باید متوجه باشیم که در واقع ما دارای مهارت حل مساله نیستیم و حتی نمی‌توانیم آن را بشناسیم و تحلیل کنیم و به گزاره‌های درست پیشینی که درباره‌ آن فکر کردیم و می‌دانیم برگردانیم و به نتیجه برسیم.

سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت کرمانشاه

مدیر مجمع عالی حکمت استان تاکید نمود: از این بابت این جمله‌ای را که در اختتامیه اولین جشنواره فابک به آن اشاره داشتم در اینجا هم تکرار می‌کنم که هنوز بر همین عهد و باور هستیم، اگر ما جوانانی در جامعه داشته باشیم که بدون اندیشه همه حرف‌های درست ما قبول می‌کنند، مطلوب نیست؛ اما اگر جوانانی داشته باشیم که برخی از حرف‌های ما را فعلا" در این مرحله با تفکر و تاملی که می‌کنند بلافاصله نمی‌پذیرند و پرسش می‌کنند و چرا دارند و خلاقانه به آن می‌اندیشند، وضعیت مطلوب‌تری داریم و ما این دومی را بر اولی ترجیح می‌دهیم چون آن کسی‌که بدون تفکر حرف من را پذیرفت، بدون تفکر حرف دیگری را هم خواهد پذیرفت. 

وی ادامه داد: ان‌شاءالله که ما به یک جامعه خلاق، اندیشمند و اهل تعامل و گفتگو، آن هم بر مدار منطق، تامل، تفکر و گزاره‌های درست دست یابیم که البته وحی ما که قرآن است و حدیث ما که روایات است هم بر تعقل تاکید کرده و هم ما را در این تعقل یاری می‌کند و به یاری خداوند که در این زمینه موفق باشیم.

سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر صدیقی مدیر مجمع عالی حکمت کرمانشاه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =