به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ سید عبدالله هاشمی، رئیس انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس در این نشست گفت: باید به سایرخیرین استان در خصوص فعالیت ها و خدمات کانون اطلاع رسانی وبا آنها جهت توسعه فعالیت ها رایزنی شود که در استان چنین امکاناتی برای پرورش کودکان و نوجوانان وجود دارد و باید حمایت شوند.
وی ضمن تاکید بر فراهم آوردن خودرو جهت راه اندازی مراکز سیار کانون افزود : امکان فراهم کردن خودروهایی مانند هایس و...که مناسب عبور و مرور در روستاها است با کمک خیرین و برخی نهاد ها وجود دارد.
وی ضمن قدردانی از زحمات و پیگیریهای پروین پشتکوهی، مدیرکل کانون هرمزگان افزود: در راستای اشتغال جوانان روستاها و گسترش فعالیتهای کانون در این مناطق، جوانان علاقمند به کار با کودکان و نوجوانان بهصورت دورههای کوتاهمدت آموزش داده شوند که این می تواند یک شروع کار برای کانون در روستاها باشد.
وی ادامه داد: با این آموزش ها تمام روستاها که دارای کتابخانه هستند در کنار آن نیروی کارآمد و متخصص نیز برای پرورش کودکان و نوجوانان خواهند داشت. وی حضور یکروزکودکان در کانون و استفاده از آموزش های موثر آن را برابر با یک ماه آموزش در مدارس خواند.
نکوکام ،دیگر عضو هیات مدیره این انجمن نیز در این نشست با بیان اینکه انجمن خیرین هرمزگان از سال 1359 فعال است و امروز بهعنوان یک انجمن فرامرزی شناخته شده است گفت: در انجام امور خیریه ومشارکتها تنها نباید به بزرگان این حوزه اکتفا کرد بلکه همه افراد حتی با کمک های کوچک نیز باید دیده شوند.
وی ادامه داد: کودکان سرمایه بزرگی هستند که میتوان با قلکهای کوچک از آنها خیر ساخت.
این عضو هیات مدیره انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس ادامه داد: بنده هم بهعنوان یک عضو انجمن در کنار شما هستیم تا این پایه را در کنار NGO های بزرگی مانند انجمن خیرین استان بنا گذاشته شود.
وی با بیان اینکه مردم ایران مردمانی بسیار خیر و نیکو سرشت هستند گفت: باید جمع شویم و جمعی کار کنیم تا به نتیجه برسیم. کانون وجوه مشترکی با نهاد کتابخانهها دارد که باید در قالب تفاهمنامه از این وجوه مشترک بهره برد تا بخشی از مشکلات حل و جبران شود.
نکوکام همچنین خواستار بزرگداشت بزرگان گذشته برای الگوسازی و روحیه دهی به جوانان و تازهواردها شد. صالح دریانورد،دیگر عضو هیات مدیره انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس نیز با بیان اینکه ارادت قلبی به کانون دارم و لگوی کانون احساس ملیت و خاص بودن را به انسان میدهد گفت: جهتگیری کانون یک جهتگیری مثبت و بسیار خوبی است که با حضور خانم پشتکوهی بهعنوان یک شخصیت اجتماعی و توانمندکه اصلاحات بسیار مؤثری در کانون انجام داده، بسیار تأثیر گذار است.
وی افزود: برای حل بخشی از مشکلات می توان از همافزایی و هماهنگی با سایر سازمانها در سطح کلان و استفاده از ظرفیت نهادهای مختلف که فعالیت آنها همراستا با کانون پرورش فکری است استفاده نمود.
دریانورد بیان کرد: ورود انجمن خیرین به مسائل اجتماعی در فعالیتهای انجمن برجسته است و قطعاً رئیس انجمن نیز دراینرابطه کمک خواهند کرد.
وی ابراز کرد: خدمات کانون برای کودکان و نوجوانان بسیار اثربخش است و دانایی آیندهسازان کشور را بهدنبال دارد که انتظار است از مدیرکل استان که یک شخصیت فرهنگی، اجتماعی ، شناخته شده و توانمند است حمایت شود.
عبد المجید جلالی، مدیرعامل انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس نیز در این نشست گفت: طبق طرحی که مؤدیان مالیاتی باید مالیات خود را به سمت کارهای عامالمنفعه سوق دهند میتوان از این کد برای حمایت از کانون استفاده کرد.
وی ابراز کرد: کانون بهجای چهار نهاد فرهنگی درحال فعالیت است که این زحمات جای تقدیر و تشکر دارد. جلالی از رایزنی برای تهیه خودرو با اتاق بازرگانی خبر داد.
غلامشاهی ، دیگر عضوهیات مدیره انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس نیز گفت: خیرین غرب هرمزگان همیشه پای کار هستند که باید کانون و فعالیتهای سازنده آن به این عزیزان معرفی شود و به آنها انگیزه داده شود.
وی ادامه داد: مساجد از زمانیکه بنا شدندبه عنوان یک کانون فرهنگی شناخته می شوند که اگر در مساجد مراکز کانون حضور داشته باشند، کودکان و نوجوانان نیز به سمت مساجد و کانون جذب میشوند و از بسیاری از معضلات مبتلابه این قشرجلوگیری خواهد شد.
غلامشاهی ،خاطرنشان کرد: کانون بایستی براساس یک برنامه مشخص، نیازمندیها را معلوم و ثمرات حضور کانون در مناطق مختلف را به ما مردم و مسئولین بیان کند. این عضو هیئت مدیره انجمن خیرین تأکید کرد: انجمن خیرین بایستی برای رفع و حل مشکلات، کانون را به سایر خیرین استان متصل کند تا خیرین نیازها را احساس کنند و در آنها انگیزه حاصل شود.
وی همچنین طراحی سایت جهت جمعآوری کمکهای مردمی را یکی دیگر از راهکارها جهت رفع دغدغهها عنوان کرد.
بیخسته نیز به بیان خاطراتی از فعالیتهای حمایتی، تربیتی و آموزشی کانون و مدیر این نهاد خصوصاً در زمان بروز زلزله سایه خوش پرداخت و گفت: کودکان روستاها با نوشتن نامه،درخواستها ،نیازمندیها و درددلهای خود را به کانون ارسال میکنند و بهصورت مستمر این نامه ها و دستنوشتهها ادامه دارد.
وی ابراز کرد: اگر ما توسعه فرهنگی را بهدرستی و کارشناسانه انجام دهیم نتایج بسیار خوبی بهدنبال خواهد داشت.
مسافری، کارشناس آفرینش های ادبی در خصوص واحد مکاتبه ای نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: با پاسخگویی به نامهها و رفع مشکلات نگارشی، نامههای ارسالی بعدی کودکان تغییر کرده و بسیار جالب می شوند.
وی افزود : در آن نامهها مسائل مختلف درسی، خانوادگی و ... بیان میشود که حتی برای ما نیز حاوی نکات آموزنده بسیاری است.
در پایان این نشست هاشمی عضو دیگر انجمن خیریه و خدمات اجتماعی بندرعباس نیزگفت ظرفیت کانون،ظرفیت بسیار خوبی است و حال آدم در کانون بسیار خوب می شود. زیرا در کانون رابطه بالا به پایینی وجود ندارد ورابطه موازی بر آن حکمفرماست.
لازم به ذکر است؛ رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن خیرین هرمزگان از مرکز علوم کانون پرورش فکری کودکان بازدید نمودند.