کد خبر: 349108
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
بازدید 32
۶۰ نشست تخصصی ذیل جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در سمنان برگزار می‌شود

رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی گفت: ۱۵ مرکز فرهنگی و هنری ثابت استان سمنان، بیش از ۶۰ نشست تخصصی قصه‌گویی را ذیل جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، مرتضی مزینانی، رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی در نشست وبیناری دست‌اندرکاران جشنواره قصه‌گویی با مسؤولان مراکز فرهنگی و هنری استان سمنان، نکات مهم و ابلاغی در خصوص جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی را مطرح و تأکید کرد که همه باید برای برگزاری این جشنواره در سطح استانی آماده باشند.

وی از همه دست‌اندرکاران بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی خواست تا با توجه به تصمیمات ستاد کشور در ارتباط با جشنواره، آمادگی لازم را برای برگزاری این رویداد مهم در دی‌ماه داشته باشند.

مزینانی بر لزوم برگزاری جلسات منسجم‌تر برای هماهنگی‌های بهتر برگزاری جشنواره قصه‌گویی تأکید و اظهار کرد: ذات جشنواره‌ها و ستاد هماهنگی آن‌ها به این است که کارها یا ابلاغیه‌های فوری، به‌سرعت پیگیری شود.

وی با اشاره به آغاز جشنواره قصه‌گویی در سطح استانی، بر لزوم برگزاری چهار دوره آموزشی برای چهار گروه مختلف در استان سمنان تأکید کرد و گفت: نخستین دوره آموزشی باید برای خانواده‌ها برگزار شود. این کلاس می‌تواند شامل مباحث مختلفی مانند مدیریت استرس، مدیریت فضا، خوانش متون و ... باشد که به اعضای خانواده کمک کند تا در فرآیند قصه‌گویی به‌خوبی همراهی کنند.

رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استان افزود: برای اعضای شرکت‌کننده نیز باید یک کلاس آموزشی دیگر برگزار شود تا آن‌ها با جشنواره، اهداف و روند برگزاری آن آشنا شوند.

مزینانی گفت: یک کلاس ویژه معلمان هم باید برگزار کنیم؛ با این رویکرد که معلمان و مدیران مدارس هم درگیر برگزاری جشنواره شوند و این فضا به کلاس‌ها و مدارس آن‌ها تسری پیدا کند.

وی تأکید کرد: بیشتر تمرکز بر معلمان دوره ابتدایی است؛ اما اگر در مدارس دوره متوسطه نیز معلمان علاقه‌مند حضور داشته باشند، می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.

رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی اضافه کرد: مهم‌ترین بخش این جشنواره برای مربیان کانون پرورش فکری است و همه مراکز باید جلسات خود را در این بخش هم برگزار کنند.

مزینانی تصریح کرد:‌ هر مرکز باید یک نشست ویژه برای قصه‌گویی با حضور مربیان برگزار کند تا همه در این فرآیند مشارکت داشته باشند.

وی تصریح کرد: این چهار نشست باید تا پایان آذرماه در هر مرکز برگزار و مستندات آن شامل فیلم، عکس و گزارش‌های مربوطه برای روابط عمومی ارسال شود.

رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی گفت: تأکید داریم که کلاس‌ها برای اعضای شرکت‌کننده دوباره برگزار شود تا آن‌ها آماده و هدایت شده در جشنواره شرکت کنند.

مزینانی از همکاران خواست که روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به جشنواره را از طریق سایت‌های کانون پرورش فکری استان و کشور و همچنین پنل جشنواره پیگیری کنند.

وی گفت: باید در جریان تمام اخبار و اطلاعات جشنواره باشیم و از تجربیات سایر استان‌ها بهره‌برداری کنیم.

رئیس بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش استانی اضافه کرد: در حوزه اطلاع‌رسانی باید خود همکاران نیز فعال باشند و اخبار استان‌های دیگر را پیگیری و از تجربیات آن‌ها استفاده کنند.

مزینانی با اشاره به اینکه پیگیری اخبار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: همه باید در این زمینه پیشگام باشند و با جدیت و دقت بیشتری در اطلاع‌رسانی و برگزاری برنامه‌های مرتبط با جشنواره همکاری کنند تا این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

وی تأکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به بهترین شکل در سطح استانی برگزار شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =