به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، او در این زمینه میگوید: کانون بهنظر من در حال حاضر در این جایگاه نمونه سازی و تولید آثار الگو نیست و در این سالها فراز و فرودهای فراوانی داشته است اما برای رسیدن به این جایگاه، از ظرفیت زیادی برخوردار است بهشرطی که از فضای آماردادن و خوشحال کردن مسئولان بالادستی بیرون بیاییم و تنها به بچهها فکر کنیم.
شاعر نامآشنای کودک درعین حال با بیان اینکه امروز کتاب خیلی گران و شمارگان انتشار آن پایین است تاکید میکند: کانون پرورش فکری تنها جایی است که در این شرایط میتواند اتفاق مثبتی ایجاد کند چراکه درگیر قیمت کتاب و کاغذ نیست.
رحماندوست بر این باور است که بچهها هیچوقت عوض نمیشوند و اگر نویسندهای خوب بنویسد مخاطبش وابسته به همه روزگارهاست و توضیح میدهد که در ۱۳ و ۱۴ سال پیش به دلیل روند طولانی بررسی اثر، هیچ کتابی را به کانون نداده است اما کتاب «اسم من علیاصغر است» او طی چند دهه همچنان با استقبال زیادی روبرو میشود و شمارگانش از ۳۸۰هزار نسخه گذشته است.
سراینده اشعار کتاب ترانههای نوازش در همین حال مساله مهم در حوزه کتاب کودک را کتابنخریدن پدر و مادرها عنوان و تاکید کرد: باید تلاش کنیم با استفاده از بودجه عمومی کتاب و محصولات فرهنگی ارزانتر تولید کنیم تا بچهها بتوانند کتاب بخوانند.
شامگاه روز پنجم آذر۱۴۰۳ شماری از نویسندگان، شاعران، پژوهشگران، نمایشنامهنویسان و پژوهشگران حوزه ادبیات در نشستی با عنوان «شب همدلی اهالی ادبیات کودک و نوجوان» در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران گردهم آمدند.
در این نشست حامد علامتی مدیرعامل کانون وعده کرد علاوه بر افزایش میزان خرید کتاب از ناشرانی غیر از کانون، روند انتشار کتاب در کانون را به نهایت ۶ تا ۹ ماه کاهش دهد، دغدغهای که مصطفی رحماندوست نیز آن را بیان کرد.