بهگزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، سیدجلیل میرعظیمی این سخنان را در نشست با اعضای کارگروه ادبیات دوره متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش استان گیلان اظهارکرد و نقطه هدف همنشینی و همگرایی متولیان مجموعههای فرهنگی را ایجاد بسترهای لازم برای ایجاد علاقه در آیندهسازان و هموارسازی مسیر موفقیت آنان دانست.
سیدجلیل میرعظیمی در همینارتباط به پیشینه این همکاریها اشاره و با بیاناینکه بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل میتواند به رشد و بالندگی فرزندان ایران اسلامی کمککند، افزود: چنانچه بخش کوچکی از دانشآموزان با فعالیتهای کانون و برنامههای ادبی این مجموعه آشناشوند، سهم بهسزایی در مسیر علاقهمندسازی و هدایت درست آنان ایفاکردهایم.
وی همچنین، طی این مسیر را درگرو همراهسازی خانوادهها دانست و با تاکیدبر این موضوع که موفقیت فرزندان نهایت آرزوی پدرها و مادرها است، توضیحداد: چنانچه با بسترسازی مناسب زمینههای حضور دانشآموزان در مراکز فرهنگی هنری کانون فراهمشود، با رشد و ارتقای توانمندی آنان همراهی خانوادهها در دسترس خواهدبود.
این مدیرفرهنگی در تشریح این سخنان به تنوع و خلاقیتهای حاکم بر برنامههای مربیان و ارتباط صمیمانه آنان با اعضا اشاره و این مهم را در علاقهمندسازی کودکان و نوجوانان و در نتیجه، موفقیت آنان اثربخش و تاثیرگذار خواند.
میرعظیمی در همینحال به برنامههای ویژه مرکز آفرینشهای ادبی کانون پرداخت و با خاطرنشانکردن نقشآفرینی دستاندرکاران این مرکز در خدماترسانی به تمامی مخاطبان در شهرها و روستاها در قالب بخش مکاتبهای، کاروان پیکامید، آیین دوپنجره و برپایی کارگاهها و نشستهای مختلف با حضور صاحبان قلم و اندیشه گفت: با همراهی دستاندرکاران کارگروه ادبیات و دبیران امکان توسعه این فعالیتها وجوددارد.
او پایان صحبتهای خود را به برگزاری باشگاههای ادبی کشوری قاف و سیمرغ با حضور نوقلمان نوجوان در عرصه شعر و داستان اختصاصداد و ابرازامیدواریکرد که با همراهی کانون و آموزش و پرورش، امکان راهاندازی استانی این باشگاهها فراهم شود.
کارشناس مسوول آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان هم طی این نشست، هدف از طرحریزی برنامهها را هدایت مخاطبان در مسیر درست عنوانکرد و افزود: شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان، فراهمسازی زمینههای همنشینی آنان با فعالان ادبی و آشنایی مخاطبان با تازههای نشر، گامی در همین مسیر محسوبمیشود.
حمیراخدابنده در ادامه، مأنوسسازی نسل کودک و نوجوان با کتاب و ایجاد فرصت مناسب برای طبعآزمایی آنان در عرصههای مختلف چون قصهگویی را از رهاوردهای فعالیتهای ادبی عنوانکرد و توضیحداد: آثار کهن ادبیات فارسی از منابع غنی برای قصهگویی بهشمارمیرود.
وی در ادامه صحبتهای خود به روند شکلگیری و حضور اعضای برگزیده و بهقالبرسیده در باشگاههای ادبی قاف و سیمرغ کانون پرداخت و درباره میزبانی استانهای گیلان و مازندران از نوجوانان نوقلم باحضور شخصیتهای نامآشنای عرصه ادبیات کشور سخنبهمیانآورد.
خدابنده در پایان به برنامههای ادبی پیشروی کانون استان اشارهداشت و برگزاری آیین دوپنجره با حضور جواد عزتیپاک، از نویسنده مطرح کشور را ازجمله این برنامهها اعلامکرد.
این نشست همنشینی که صبح روز چهارشنبه، ۲۱ آذر ۱۴۰۳ بهمیزبانی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت صورتگرفت، با صحبتها دستاندرکاران کارگروه ادبیات آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش استان گیلان همراهبود و در این میان زهرا اقدامی، کارشناس مسوول و نورجهان کمالی و زهرا اقدامی از اعضای کارگروه ادبیات متوسطه این مجموعه با استقبال از این حرکت ادبی، به طرح خواستهها و اشاره به چالشها پرداختند.