نشست علمی از بازی تا پژوهش/ تربیت محققان کوچک

سید محمد الحسینی استاد دانشگاه و جامعه شناس در شانزدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون ،بازی را اولین گام در تجربه گری و کشف مطرح و نقش بازی در توسعه مهارت های شناختی اجتماعی و عاطفی کودک مهم دانست و پژوهش را به عنوان یک مهارت ضروری در زندگی بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان مرکزی، در دومین روز از برگزاری شانزدهمین جشنواره ملی پژوهش، نشست علمی "از بازی تا پژوهش ، تربیت محققان کوچک" سید محمد الحسینی استاد دانشگاه و جامعه شناس با حضور کارشناسان آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور  در روز یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ در هتل آفتاب شهر اراک برگزار شد .

نشست علمی از بازی تا پژوهش/ تربیت محققان کوچک

سید محمد الحسینی به مراحل عملی از بازی تا پژوهش اشاره کرد وگفت: انتخاب بازی های هدفمند ،مطرح کردن سوالات پژوهشی، فراهم نمودن ابزارهای ساده آزمایشی، ایجاد ساختار پژوهشی و مستند سازی کودکانه می تواند نتایج خوبی داشته باشد .

وی در ادامه از نقش مهم مربی یا والدین گفت: مربیان یا والدین با طرح سوالات مناسب کودک یا نوجوان  می توانند راهنمایی کنند و چالش های کوچکی در بازی پدید آورده و طراحی پروژه های بلند مدت کنند و مهارت های پژوهشی در قالب بازی نیز ارائه کنند.

نشست علمی از بازی تا پژوهش/ تربیت محققان کوچک

این استاد دانشگاه ، جهت تربیت محققان کوچک در کلاس و خانه ، به موارد مختلفی از جمله ایجاد محیط پرسش محور ، تبدیل بازی به تحقیق ، تقویت مشاهده ،تعریف پروژه های کوچک و جذاب، آموزش ثبت مشاهدات ،فراهم نمودن دسترسی به منابع اطلاعاتی ،تقویت مهارت های حل مساله ،تشویق به کار گروهی و الگوسازی ارزیابی و تشویق به تلاش را توسط مربیان و والدین برشمرد.

گفتی است این نشست علمی همزمان پخش آنلاین وبیناری برای مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پخش زنده برای سایر علاقمندان در پیام رسان شاد نیز اجرا شد.

نشست علمی از بازی تا پژوهش/ تربیت محققان کوچک

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =