بازسازی آیین های سنتی و قدیمی سبب حفظ هویت می شود

ادریس معینی هنگامی، قصه گوی هرمزگانی با اشاره به تاثیر قصه و قصه گویی بر حفظ هویت و فرهنگ بومی گفت: بازسازی آیین ها و سنت های قدیمی سبب حفظ هویت فرهنگ و انتقال آن به نسل های آینده خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ وی ادامه داد: از کودکی عضو کانون هرمزگان بودم و از همان زمان نقد شعر و داستان را آغاز کردم و در حال حاضر سه سال است که به نقالی می پردازم.

وی که راهنمای طبیعت گردی نیز هست افزود: نقالی و قصه گویی برای روایتگری در تورهای هرمزگان شناسی بسیار موثر است و به کمک من آمده و به راحتی می توانم این روایتگری را برای گردشگران انجام دهم.

وی که 40 سال سن دارد و کارشناس آتش نشانی است، یکی از دلایل اصلی گرایش و علاقه خود را به قصه و قصه گویی وجود پدر خود (بابا علی قصه گو) عنوان کرد و گفت: دلیل دوم علاقه ام به قصه گویی و نقالی عشق به ادبیات و شاهنامه است.

ادریس معینی بیان کرد: فرزندم نیز مانند خودم عاشق شاهنامه است و آن را به نثر می خواند.

این نقال هرمزگانی در خصوص کیفیت برگزاری این دوره از جشنواره افزود: جشنواره هر ساله نسبت به سال قبل بهتر و با سطح بالاتری برگزار می شود و می توان به جرات گفت که قصه گویان هرمزگانی از بهترین ها هستند و این مساله داوری آثار را مشکل می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =