مادران و همسران شهدا در خاکریز دوم رزمندگان را حمایت می‌کردند

مدیرکل کانون پرورش فکری استان همدان در آستانه روز مادر در گفت و گوی تلویزیونی صبح عالی شبکه همدان با اشاره به همسران و مادران شهدا گفت: مادران و همسران شهدا در خاکریز دوم در پشت جبهه‌ها با حمایت و حفاظت از خانه و فرزندان در دفاع از وطن به رزمندگان در خاکریز اول و خط مقدم کمک می‌کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، معصومه ابراهیمی هژیر، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به مناسبت روز تکریم همسران ومادران شهدا و در آستانه روز مادر در برنامه تلویزیونی صبح عالی حضور یافت و درخصوص همسران و مادران شهدا صحبت کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مصاحبه تلویزیونی گفت: همسران و مادران شهدا در زمان جنگ خاکریز دوم بودند و این قوت قلبی برای رزمندگان بود.

معصومه ابراهیمی هژیر با بیان اینکه بچه‌های امروز درکی از خاکریز ندارند افزود: در دوران دفاع مقدس گروهی از رزمندگان شبانه به دل دشمن می‌زدند و خاک را تلنبار کرده که رزمندگان در روز عملیات پشت آن پناه بگیرند و از تیر رأس دشمن در امان باشند.

وی ادامه داد: و مادران و همسران شهدا در خاکریز دوم در پشت جبهه‌ها با حمایت و حفاظت از خانه و کاشانه در دفاع از وطن کمک می کردند. مادران جگرگوشه‌هایشان را که با زحمت بزرگ کرده بودند با ایمان به خدا راهی جبهه می‌کردند و همسران شهدا با بر دوش کشیدن بار مسئولیت زندگی و تربیت فرزندان قوت قلبی برای مردان خود در جبهه‌ها بودند.

ابراهیمی‌هژیر با بیان اینکه همسران و مادران شهدا این همه سختی را فقط به خاطر وطن و امام عزیز تحمل کردند، بیان کرد: روز وفات ام البنین و نامگذاری این روز به نام تکریم مادران و همسران شهدا بهانه‌ای است که یادی از این مادران، پدران و همسران شهدا کنیم، آنها را احترام و تکریم کنیم.

وی در پاسخ به سوال مجری که در خصوص زمان شهادت پدرشان گفت: هنگام شهادت پدرم، مادرم 24 سال سن داشت که مانده بود با پنج فرزند قد و نیم قد. فرزند بزرگش 8 ساله و فرزند کوچکش یک ساله بود.

مدیرکل کانون خاطرنشان کرد: مادرم به عنوان یک زن جوان با پنج فرزند تنها با الگو از حضرت زینب (س) و حضرت ام البنبن و با توکل و ایمانی که داشت تمام سختی‌های بعد از شهادت پدرم را تحمل کرد و فرزندانش را تربیت و بزرگ کرد.

وی با اشاره به اینکه کم نیستند همسران شهدایی که به تنهایی و در عنفوان جوانی فرزندان خود را با تمام مشقت‌ها وسختی‌های آن روزها بزرگ کردند و اکنون هر کدام از دختران و پسران شهید افتخارآفرینان کشور هستند، گفت: همسران و مادران شهدا آن روزها فرزندان خود را با تاب‌آوری بالا بزرگ کردند چیزی که امروز جامعه به آن احتیاج دارد.

ابراهیمی‌هژیر در خصوص کتاب دختر شینا که مرتبط با خاطرات مادرشان است، در پاسخ به سوال مجری بیان کرد: این کتاب خاطرات مادرم از دوران کودکی، نوجوانی، ازدواج با پدرم و تمام اتفاقات بعد از آن است که از طرف مقام معظم رهبری مورد تقریظ قرار گرفت و این باعث افتخار و مباهات ما است.

وی با اشاره به خاطرات چاپ کتاب گفت: دو سال بعد از فوت مادرم این کتاب چاپ شد و من در نامه‌ای برای حضرت آقا کمی درد دل کردم و این کتاب را همراه نامه فرستادم و سختی‌های مادرم برای ایشان نوشتم و این بابی شد برای دیدار ما پنج فرزند با حضرت آقا.

ابراهیمی‌هژیر ادامه داد: در دیدار با ایشان متوجه شدم که حضرت آقا کتاب را کاملا دقیق و جز به جز خوانده بودند و همه ما را با اسم صدا کردند و از خاطرات کتاب برایمان گفتند. من در این شعری برای ایشان خواند

وی با بیان اینکه کتاب دختر شینا بارها چاپ شده و مورد استقبال گسترده قرار گرفته است، اظهار کرد: همسران شهدا با این کتاب همزادپنداری کرده زیرا خاطرات سختی‌ها و تنهایی‌های آنها بعد از شهادت همسرانشان شبیه به هم است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در پایان با اشاره به بخشی از وصیت نامه حاج ستار ابراهیمی‌هژیر گفت: پدرم در وصیت نامه خود آورده است: خداوندا! به ما صبر و استقامت عنایت کن تا با آخرین قطره خونمان، پرچم الله اکبر تو را بر دوش حمل کنیم و در جهان برافرازیم و در همین جا می گویم که چادر تک تک مادران و همسران شهدا را می‌بوسم زیرا صبر و استقامت آنها باعث پیروزی ما بر دشمن شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =