«قصه‌ها میراث فرهنگی ما هستند»

قصه، دریایی است ژرف و بی‌پایان که در اعماق آن، گنجینه‌های ارزشمندی نهفته است؛ هر قصه، سفری است به دنیایی دیگر، دنیایی که در آن خیال و واقعیت در هم می‌آمیزند و  قصه‌گویی، هنری است که از گذشته‌های دور تاکنون، بشر را همراهی کرده است.

قصه‌گویی از دیرباز یکی از مهم‌ترین ابزارهای انتقال فرهنگ، ارزش‌ها و دانش بوده است  و همواره فضایی را برای تبادل تجربه بین قصه‌گو و مخاطب فراهم می‌کند.

قصه‌ها، روح ما را نوازش می‌دهند و به ما می‌آموزند که چگونه با مشکلات زندگی روبرو شویم و  در دنیای شلوغ و پر هیاهوی امروز، با امید زندگی کنیم.

قصه‌گو، ساحری است که با کلمات جادویی‌اش، جهانی را می‌آفریند و ما را به دل آن می‌کشاند.

قصه‌ها، میراث فرهنگی ما هستند و به ما کمک می‌کنند تا ریشه‌های خود را بشناسیم و به هویتمان پی ببریم؛  «قصه»، پلی است بین نسل‌ها و باعث می‌شود که بزرگ‌ترها، تجربیات و حکمت خود را به نسل‌های آینده منتقل کنند.

از این رو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با برگزاری  جشنواره قصه‌گویی فضایی را  برای شنیدن و روایت قصه‌ها فراهم کرده و به حفظ و نگهداری این میراث ارزشمند و ترویج این هنر زیبا کمک می‌کند.

این جشنواره فرصتی است برای آشنایی مخاطبان با این هنر کهن و اثرات ارزشمند آن یعنی ترغیب به  کتاب و کتایخوانی و شناسایی استعدادهای جدید.

از این روز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز مرحله‌ی استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی را با حضور مخاطبان مرحله کتابخانه‌ای روزهای چهارشنبه ۵ و پنجشنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۳ برگزار و فرصتی را برای استفاده علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

خدیجه میرزایی/ کارشناس فرهنگی و نماینده انجمن قصه‌گویی کانون البرز

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =