ششمین روز جشنواره‌ی قصه گویی در سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است

مرحله‌ی استانی بیست‌وششمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌ گویی، با حضور قصه گویان، پنجمین روز برگزاری خود را در ایرانشهر(سیستان و بلوچستان) آغاز کرد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، پنجمین روز جشنواره‌ی بین‌المللی قصه گویی در ایرانشهر آغاز شد.

ششمین روز جشنواره‌ی قصه گویی در سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است

مدیرکل کانون استان، که برای دیدن قصه‌ها در ایرانشهر حضور دارد، در جمع مسوولان و قصه گویان گفت: قصه و قصه گویی یک رویداد مهم تربیتی است که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایگاه ویژه‌ای دارد.
محمدرضا سالاری ادامه داد: تاثیر قصه بر مخاطب، بسیار فراتر از آن چیزی است که قصه گو بر زبان می‌آورد؛ قصه گام نهادن در مسیر سفری است که به شنوندگان آگاهی هدیه می‌دهد.
وی در بخشی از سخنان خود به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت فرهنگ و فعالیت‌های فرهنگی، به ویژه در کانون پرورش فکری اشاره کرد و گفت: رویکردهای تربیتی کانون بر اساس اسناد بالادستی، که مد نظر مقام عظمای ولایت است و در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده، تدوین شده است.
سالاری ادامه داد: در کانون پرورش فکری هم چشم انداز و هم سیاست‌های اجرایی تعریف شده که هر سال از سوی مدیرعامل محترم ابلاغ می‌شود.
ناظر جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در استان، در خصوص برگزاری جشنواره‌ی بیست‌وششم در سه قطب شمال، مرکز و جنوب استان، دلیل آن را ایجاد فرصت ظهور و بروز استعدادهای تازه خواند و گفت: با توجه به گستردگی سیستان و بلوچستان، برگزاری متمرکز آن در مرکز استان، می‌توانست شرایط حضور را برای همه‌ی علاقه‌مندان فراهم نسازد.
مدیرکل کانون ادامه داد: ساعت‌های زیادی را برنامه ریزی کردیم و مشکلات را متعددی را از پیش رو برداشتیم تا بتوانیم این ظرفیت مهم را در اختیار همه قرار دهیم که حاصل آن رشد دو برابری قصه گویان نسبت به سال گذشته بود.

ششمین روز جشنواره‌ی قصه گویی در سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است


پس از سخنان مدیرکل کانون، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ایرانشهر با قدردانی از مجموعه‌ی کانون برای پیش‌بینی این رویداد در ایرانشهر گفت: انجام کارهای فرهنگی زیربنای فرهنگی جامعه را می‌سازد.
عطاالله شه‌بخش در پایان افزود: قصه گویی، هنری است که می‌تواند برنامه‌های ما را به جامعه‌ی هدف منتقل کند و آنان را نسبت به پیشینه‌ی فرهنگی خود آگاه‌تر کند.
گفتنی است این جشنواره روزهای ۲۹ و ۳۰ آذر در شهر زابل کار خود را آغاز کرد و در ادامه، روزهای ۱ و ۲ دی در زاهدان به کار خود ادامه داد و اینک در روزهای ۳ و ۴ دی با حضور قصه گویان حوزه‌ی جنوب استان در ایرانشهر در حال برگزاری است.
آیین پایانی جشنواره روز ۵ دی در زاهدان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =