به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، در راستای برگزاری بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصه گویی سمنان، قصهگویان به بیمارستانها، مدارس، روستاهای کم برخوردار وموسسه حمایت از خانواده و کودکان کار هانی اعزام شدند تا با اجرای برنامههای متنوع و جذاب، کودکان و نوجوانان را با دنیای قصه و داستان آشنا کنند.
سکینه پارسا، مدیر اجرایی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصه گویی سمنان گفت: شنیدن قصهها به کودکان کمک می کند تا با کلمات جدید آشنا شوند، ساختار جمله ها را بهتر درک کنند و به دنیای کتاب ها علاقه مند شوند و هدف ما از این اقدام ترویج فرهنگ قصهگویی و ایجاد انگیزه در کودکان و نوجوانان برای قصه گویی بود.
وی در ادامه گفت: از طریق قصه، کودکان با دنیای اطراف خود آشنا شده، تخیلشان تقویت می شود و احساساتشان را بهتر درک میکنند.
پارسا بیان کرد: قصهها میتوانند به کودکان کمک کنند تا با چالشهای زندگی روبرو شوند، ارزشهای اخلاقی را بیاموزند و به دنیای بزرگسالان قدم بگذارند، که در همین راستا قصهگویانی به مناطق مورد نظر اعزام شدند تا زمینهساز تربیت نسل جدیدی از کودکان و نوجوانان با ذوق و علاقه به فرهنگ و ادبیات قصهگویی باشند.
وی افزود: ترویج قصه گویی در بین کودکان، سرمایه گذاری بر روی آینده آنهاست. با ترویج قصهگویی، می توانیم کودکان را به انسانهایی خلاق، باهوش و مهربان تبدیل کنیم.