به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان کرمان، این نشست نهم دی ۱۴۰۳ با حضور مدیرکل، معاون فرهنگی، کارشناس ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، سالار گنجی و طهمورثی سرگروههای ادبیات آموزش و پرورش برگزار شد.
بنا بر این خبر، ابتدا اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان به ظرفیتهای کانون در شناخت و پرورش استعدادهای اعضا اشاره کرد.
در ادامه وی افزود: یکی از ماموریتهای اساسی کانون پرورش فکری استعدادیابی در حوزه ادبیات است و در این راستا باشگاه های قاف در سطح ملی و باشگاه سیمرغ در سطح استانهاست.
خدادادی گفت: در آموزش و پرورش رسمی امکان توجه مستمر و مداوم به استعدادهای ویژه و علاقمندان به ادبیات به ویژه شعر و داستان کمرنگ است و معلمان ادبیات میتوانند نقش اساسی در سوق دادن دانشآموزان مستعد به سمت کانون پرورش فکری ایفا کنند.
مدیرکل کانون کرمان کار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را به گلابگیری تشبیه کرد و گفت: در کانون گلهای زیبا را دستچین و پرورش میدهند و میشود با معرفی و پیگیری و سوق بچهها به سمت کانون در تشویق نسل آینده ساز کشور یاری کرد.
در ادامه این نشست سر گروههای معلمان ادبیات استان، سالار گنجی و طهمورثی به فعالیتهای فرهنگی مثل حافظخوانی، مسابقات کتابخوانی، طرح جابر که در آموزش و پرورش در حال اجرا هستند اشاره داشتند و گفتند: ما میتوانیم استعدادها را به کانون معرفی کنیم و تعامل خوبی با هم داشته باشیم.
همچنین طیبه شجاعی کارشناس ادبی کانون بعد از معرفی فعالیتهای اجرایی در خصوص این بخش، پیشنهاد اجرای یک فراخوان انشاءنویسی مشترک با دانشآموزان مدارس را مطرح کرد تا نویسندگان و شاعران کودک و نوجوان جهت استعدادیابی و پرورش توان ادبیشان شناسایی شوند.