کد خبر: 350269
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
من می توانم، چون یک هنرمندم

 دومین کارگاه باشگاه هنرهای تجسمی با محوریت موضوعی "سفال "برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ دومین کارگاه باشگاه هنرهای تجسمی استان با محوریت موضوعی و اجرایی "سفال" و سفالگری و استفاده از چرخ سفال باحضور یدالله رحیمی شهواری در مرکز تخصصی سفالگری بندرعباس واقع در مرکز شماره۴(گلشهر) برگزار شد.

نوشین فرهادی، کارشناس آفرینش های هنری، در راستای اجرای برنامه باشگاه هنرهای تجسمی در این کارگاه گفت: سفالگری قدمتی به دیرینگی تاریخ تمدن انسان دارد و سفالگری در ایران قدمتی بیش از ده هزارسال دارد و براساس مکاشفات باستان شناسان سفال و سفالگری در جیرفت کرمان، قدمتی بس بیشتر از پیدایش سفال در تمدن سومر دارد.

سفالگری و لبخند

وی بیان کرد: درگذشته سفالگری بر اساس نیاز طبیعی انسان ها شکل گرفته است اما امروزه این هنر در جایگاه هنرهای دستی پرطرفدار قرار دارد. نوشین فرهادی تاکید کرد: در تقسیم بندی هفت گانه های ارسطویی هنر، سفالگری دومین هنر محسوب می شود که در دسته هنرهای سنتی است.

وی افزود: حضور یدالله رحیمی شهواری بعنوان مدرس و هنرمند بومی در باشگاه هنرهای تجسمی، نوید بخش این مطلب است که نوجوانان عضودر باشگاه نه تنها با تکنیک ساخت ظروف و اشیائ سفالین متناسب با سبک و سیاق فرهنگی و نیارشی منطقه خود آشنا می شوند. بلکه با انگیزه و الگو پذیری بر دانش خود می افزایند.

سفالگری و لبخند

کارشناس آفرینش های هنری کانون هرمزگان تصریح کرد: چشم انداز باشگاه هنرهای تجسمی "سفالگری"تولید آثاریست که با تاریخ استان هرمزگان پیوند اصیل دارد و امید آنکه نوجوانان کانون پرورش فکری و سایر مخاطبین حاضر در این باشگاه در رشد و حفظ این هنرفاخر کوشا باشند.

سفالگری و لبخند

لازم به ذکر است؛ در این کارگاه آموزشی علاوه بر اعضا، علاقمندان به هنر سفالگری حضور داشتند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =