به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز، «صالحه کشاورز معتمدی»، سخنران این نشست ،۱۳ دیماه را روزی دانست که ایران ستاره و قهرمانی را از دست داده که هیچگاه فراموش نخواهیم کرد و افزود عاملان ابن جنایت را نمیبخشیم.
این متخصص ادامه داد همه ما به دنیا آمدیم و زمانی میرویم و باید در طول مدت عمر کار ماندگاری انجام دهیم و کاری ماندگارتر از فرزندپروری صحیح نیست و اگر قاسم پروری اتفاق بیفتد، ما مسئولیت خود را انجام دادهایم.
کشاورز از مادران خواست ویژگیهای فرزند خوب را بیان کنند؛ خدا ترس بودن، وطن پرست بودن، عزت نفس داشتن، راستگو و حقگو بودن، ولایتمداری، شجاعت، استقلال ، شادی، داشتن قدرت تصمیمگیری و انتحاب صحیح، قدرت نه گفتن ، از مواردی بود که مادران حاضر، مطرح کردند.
این روان شناس و مشاور در ادامه خطاب به مادران گفت همه مادران میخواهند بچههایی تربیت کنند که فردای قیامت سرشان بالا باشد و هر مادری نمی تواند چنین بچه ای تربیت کند.
او مادران را در زمینه تربیت بچه به سه دسته تقسیم کرده و گفت برخی مادران فرزند پروری و برخی پرستاری میکنند و برخی متاسفانه دروغپروری میکنند؛ پس ما باید بدانیم بهشت را به بها میدهند نه بهانه و بهشت بی شک زیر پای مادری است که فرزند پروری میکند و افزود مادر می تواند محبوبترین و شیرینترین دشمن فرزند و یا عزیزترین و موثرترین دوست او باشد؛ در واقع مادر رشد دهنده یا متاسفانه تخریب کننده خواهد بود و تشریح کرد زندگی افرادی که هدف را گم کرده و مسیر را اشتباه رفته اند، بررسی می کنیم، یک بخش بزرگی به مادر و شیوه تربیتی او می رسد و بی شک هیچ کس به اندازه شما روی فرزندتان موثر نیست.
این سخنران در بخش بعدی سخنانش گفت اگر مادران بخواهند قاسم پرور یا شهید پرور شوند باید خودشان ویژگی هایی داشته باشند و افزود یکی از الگوهای خوبی که قاسم پروری کرد حصرت ام البنین بود چرا که ایشان معصوم نبود اما توانست در این مسیر بسیار موفق عمل کندو دیگر الگوها مادران شهدا هستند که طبق فرموده رهبر انقلاب، شهدا درزمان حیاتشان از اولیا الله هستند و این مادران باید فرزندانشان را اینچنین تربیت کنند، پس خود ویژگی هایی لازم دارند.
آشنایی با ویژگی های زن مسلمان از منظر حجاب و عفاف و متانت، داشتن رابطه فوق العاده و خوب با همسر، شجاعت و انصاف، توان بخشش و گذشتن از مال، ولایت مداری از ویژگی هایی بود که این متخصص به آن ها اشاره کرده و از مادران خواست ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف خود، به رشد فرزندانشان بر مبنای این اصول تا رسیدن به مقصد نهایی و عاقبت به خیری تلاش کنند.
همسر شهید «بهروز واحدی»، از شهدای مدافع حرم استان البرز که در سال ۱۴۰۲ به شهادت رسیدند، به عنوان همسر شهید و مادر دو فرزند، دیگر میهمان ویژه و سخنران دیگر این برنامه بودند، ایشان نیز ضمن بیان خاطرات ازدواجشان با شهید بززکوار، جایگاه همسران شهدا را در کنار مادران شهدا، جایگاه ویژهای خواندند و افزودند هیچ گاه از تصمیم برای اعزام همسرم پشیمان نیستم و اگر اشکی از چشمانم جاری می شود از دلتنگی است.
تلاوت آیاتی از کلامالله مجید توسط قاری نوجوان، قصهگویی قصهی «ماجد» قصه ی برگزیده بخش مقاوت و ایثار و شهادت در مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، با اجرای «مریم مهدیپور» برگزیده این بخش، اجرای دو سرود نسل آرمانی توسط گروه «دختران صاحب الزمان (عج)» و خواهر، برادری، از گروه «مواسات» و تجلیل از همسر عزیز شهید بزرگوار «بهروز واحدی» و مادران دارای سه تا شش فرزند از دیگر بخش های این همایش بود .
همچنین کارگاه های بازی و کاردستی از سوی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز مجتمع کانون کرج، برای فرزندان مادران حاضر در همایش در نظر گرفته شده بود و در پایان کاردستی های گل لاله به عنوان نماد شهادت در کنار برخی اقلام دیگر از سوی مادران حاضر به فروش رفت تا مبلغ گردآوری شده از سوی تشکل مردمی مواسات مادرانه البرز به جبهه مقاومت اهدا شود.
لازم به توضیح است این نشست پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در کرج، خیابان شهید صدوقی، برگزار و جمعی از مسئولان امور بانوان استان، کانون پرورش فکری و خانواده های محترم شهدا در این همایش، حضور داشتند.
گفتنی است روز گذشته نیز مسئول حراست کانون البرز و جمعی از همکاران کانون استان، در مراسم ستاد مردمی پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کرج حضور یافته و با آرمان های این شهید بزرگوار، تجدید بیعت کردند.