جهان‌بینی فرد در جستارنویسی نمود پیدا می‌کند

برگزیده نخست بخش جستار شانزدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون از قم معتقد است در جستارنویسی به‌عنوان شیوه‌ای جدید در نوشتن داستان، جهان‌بینی اشخاص و تفکرهای‌شان در آثار نمود پیدا می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، زهره عیسی‌آبادی با جستار «البته که یادمان باشد» و با موضوع «ترس از طلاق در کودکان» به معرفی کتاب در این زمینه‌ به‌صورت رمان کودک و بازی کامپیوتری نیز پرداخته است.

عیسی‌آبادی درباره نگارش این جستار می‌گوید: در دوران دانشجویی کار پژوهشی دانشجویی انجام داده بودم. یکی از استادانم یک فرهنگ لغت گردآوری می‌کرد و من لغت‌ها را برای او با مفهوم و معنی از فرهنگ و دایره‌المعارف می‌نوشتم. دو سال پیش هم در زمینه جستار چند اثر داشتم در زمینه‌ی کوچینگ و جلسه اولیا و مربیان و امسال در بخش جستار برگزیده شدم چراکه در جستار به‌عنوان شیوه‌ای جدید در نوشتن داستان، نویسنده می‌تواند وارد موضوع ‌شود و نظرها و احساس‌های خود را بیان کند.

او تصریح کرد: اثرگذاری این پژوهش می‌تواند، لزوم آموزش و تشکیل کارگروه و بخشی مجزا درباره این گونه از پژوهش باشد و در کنار واحد ادبی آثار مربوط به جستار بررسی شود و فراخوان و جشنواره به این موضوع اختصاص پیدا کند. هم‌چنین آموزش آن به مربیان ضروریست.

برگزیده جشنواره پژوهش در پایان گفت: دلیل اصلی من برای انتخاب این موضوع، اهمیت روان کودکان و نوجوانان و زخم‌هایی است که در زندگی آنها وجود داشته و متاسفانه کسی از آنها با خبر نیست. کودک توان دفاع و مراقبت از خود و آگاهی عمیق از مشکلات ندارد و آسیب‌های زیادی در کمین اوست.

مرحله پایانی این جشنواره آذر ۱۴۰۳ به‌میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در شهر اراک برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =