به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان: روز چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ مرکز فرهنگی هنری قروه، در اولین روز از ویژه برنامه یاریگران زندگی، با دعوت از مدرسه خردمند و همچنین حضور اورژانس اجتماعی این برنامه را برگزار کرد.
هدف از برگزاری این برنامه آشنایی دانش آموزان نوجوان پسر با معضل اعتیاد، بود، در این ویژه برنامه ۳۰ نفر دانش آموز پسر از پایه ششم در مرکز حضور داشتند، در ابتدای برنامه سهیل مقیمی، مربی فرهنگی مرکز قروه با اشاره به هدف حضور اورژانس اجتماعی در جامعه و نیاز جامعه به چنین کارگاه هایی و الزام آن در مدارس سطح شهر عنوان کرد: افرادی که دچار آسیب های اجتماعی شده اند بیشتر از دیگر افراد مستعد مصرف مواد مخدر می باشند. از آسیب های رایج اجتماعی می توان به آزارهای جنسی، خشونت های خانگی، فقر و تنگدستی و طلاق والدین اشاره نمود. خشونت خانگی نتیجه عوامل متعدد و پیامدهای زیانباری برای قربانیان آن به همراه دارد.
در ادامه این ویژه برنامه، حنیفی از اداره ی اورژانس اجتماعی در مورد خطر اعتیاد در جامعه صحبت کرد و از معضل والدین معتاد، خطر فروش مواد در مدارس و همچنین والدینی که از فرزند خود به عنوان فروشنده ی مواد استفاده می کنند، توضیحاتی ارائه داد، وی در ادامه افزود از مهم ترین آسیب های روانی ناشی از بروز خشونت های خانگی کاهش شدید اعتماد به نفس، بروز اضطراب و استرس شدید، ابتلا به انواع بیماریهای روانی مانند افسردگی و اختلال استرس پس از سانحه، از دست دادن حافظه، عدم تمرکز و توجه، گوشه نشینی، انزوا و غمگینی اشاره نمود.
در پایان جلسه ، سهیل مقیمی به عنوان تکمیل کننده ی صحبت ها ،عنوان کرد: که در صورت وقوع هر گونه از این موارد یا موارد مشابه حتما به مدیر مدرسه یا اورژانس اجتماعی اطلاع داده شود.
مقیمی افزود: در روز دوم اجرای این ویژه برنامه، با همکاری نیروی انتظامی، دانش آموزان بیشتر با معضل مواد آشنا خواهند شد و درمورد بلایی که این مواد بر بدن انسانها خواهند آورد صحبت خواهد شد. او در ادامه از تلاش برای آشنایی نوجوانان با ویرانگری مواد صحبت کرد که تلاش همه در این است نوجوانان از این جریانات فاصله بگیرند و تلاش و انرژی خود را در سمتی قرار دهند که برای جامعه و انسان ها مفید باشند.