به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در ادامه فعالیتهای کودک، ایمان و تربیت دینی در کانون کرمانشاه، اعضای مرکز سرپلذهاب همراه با مربی خود در آیین اعتکاف این شهرستان به مدت سهروز شرکت نمودند و فعالیتهای مختلف فرهنگی، هنری، ادبی و... با محوریت این مراسم برای آنها اجرا شد.
اعتکاف، اقامت در مسجد برای مدتی مشخص (دستکم سه روز) همراه با روزه است. اعتکاف زمان مخصوصی ندارد، اما در احادیث، بهترین زمان برای آن دهه سوم ماه رمضان دانسته شده است. در اعتکاف نحوه اقامت و خروج از مسجد، احکام و آدابی دارد. در ایران، مراسم اعتکاف در ایام البیض (روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵) ماه رجب، در مساجد برگزار میشود.
بنا بر روایات، بهجا آوردن اعتکاف موجب آمرزش گناهان و دوری از آتش جهنم میشود. همچنین ایجاد زمینه برای اندیشیدن، فرصت نیایش و راز و نیاز با پروردگار و فراهم آمدن زمینهٔ توبه به عنوان فلسفه آن بیان شده است. اعتکاف، عبادت مستحبی است که در احادیث معصومان(ع)، همسنگ حج و عمره دانسته شده است.اعتکاف به عنوان سنت پیامبر(ص) در کشورهای اسلامی برگزار شده و به این آیین توجه ویژه میشود.
بر همین اساس اجرای فعالیتهای دینی و اسلامی و آموزش احکام و اصول مذهبی از فعالبتهایی است که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، همواره مورد توجه بوده و در برگزاری ویژهبرنامههایی با این محوریت اهتمام ویژه صورت گرفته است.
در همین راستا اعضای نوجوان دختر مرکز سرپلذهاب به همراه مریم شامحمدی مربی مسئول کانون این شهرستان در مراسم اعتکاف شرکت کردند، با این توضیح که امسال مراسم اعتکاف دانشآموزی سرپلذهاب با حضور ۱۲۰نفر از دانشآموزان دختر در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) این شهرستان به صورت مجزا از بزرگسالان برگزار شد و ۶۳نفر از نوجوانان دختر مرکز سرپلذهاب به همراه مربی مسئول در این مراسم شرکت کردند و اعضا ضمن روزهداری و راز و نیاز با خداوند و همچنین همکاری و همیاری با مربیان در اجرای فعالیتهای فرهنگی، پذیرایی، فضاسازی، نه تنها در اعتکاف بلکه همراه با آن در مراسم میلاد حضرت علی (ع) و شهادت حضرت زینب (س) حضور فعال داشتند.
گفتنیاست مسئول مرکز سرپلذهاب نیز در این سهروز، کارگاه مهارت معنویت را برای اعضا و دیگر دانشآموزان برگزار نمود و از طریق فعالیتهای مختلف قصهگویی، نمایش فیلم، معرفی کتاب، بازی، مسابقه، نقاشی، دلنوشته و... مفاهیم دینی، مذهبی، تربیتی و فلسفی را همسو با فعالیتهای کانونی به اعضا آموزش داد.