رویکرد کانون در حمایت از تولیدکنندگان خصوصی اسباب‌بازی بسیار تأثیرگذار است

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این‌که اسباب‌بازی ابزاری برای توسعه فرهنگی کشور است، گفت: ما نباید به اسباب‌بازی تنها به چشم وسیله‌ای برای پر کردن اوقات کودک نگاه کنیم بلکه باید نگاه پرورشی و آموزشی به آن داشته باشیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، سعید رسولی در بازدید از نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی گفت: از تولید این حجم از اسباب‌بازی خوشحالم. این محصولات با توجه به زوایای تربیتی، فرهنگی و نیازهای کودکان عزیز این سرزمین - که سرمایه‌های اصلی ما هستند - تولید شده است که تماشای آن‌ها  احساس غرور ملی من را برانگیخت.

او با قدردانی از برگزارکنندگان و تولیدکنندگان این جشنواره افزود: مهم‌ترین ویژگی این نمایشگاه از نگاه من، وجود نگاه‌های نو و خلاقانه است. برخی از بازی‌های کلاسیک و سنتی را دیدم که با نگاه فانتزی و بر اساس نیاز امروز کودک ساخته شده‌ است. هم‌چنین استفاده از مواد باکیفیت برای ساخت اسباب‌بازی و رقابت با تولیدات خارجی از دیگر ویژگی‌های مهم این نمایشگاه است.

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد:  نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که همه بخش‌های تولید اسباب‌بازی‌ در داخل کشور و با فناوری‌های روز انجام می‌شود و همین موضوع باعث ایجاد اشتغال شده است.

او افزود: سرمایه اصلی هر جامعه‌ای، نیروی انسانی آن است. وقتی این موضوع را بپذیریم،  سرمایه‌گذاری در پروش فرزندان‌مان اولویت اول ما می‌شود. بنابراین باید از این نمایشگاه و نمایشگاهای مشابه آن، همه اقشار به‌ویژه مسئولان، مدیران و تصمیم‌گیران کشور بازدید کنند.

رسولی با اشاره به این موضوع که انواع وسایل بازی ابزاری برای توسعه فرهنگی کشور، آموزش و تربیت است، گفت: آموزش و تربیت از هفته‌های نخست خلقت شروع می‌شود و تنها برای زمان مدرسه نیست. ما نباید به اسباب‌بازی به چشم وسیله‌ای برای پر کردن اوقات کودک نگاه کنیم بلکه باید نگاه پرورشی و آموزشی به آن داشته باشیم. پس لازم است همه اقشار از این حجم از اسباب‌بازی‌هایی که تولید شده، بازدید و حمایت کنند.

او در پایان تاکید کرد: رویکردی که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارد که از بخش خصوصی حمایت می‌کند، بسیار درست و تاثیرگذار است. امیدوارم با حمایت هرچه بیشتر از بخش خصوصی در این صنعت، شاهد بالندگی، توسعه و ارتقا باشیم. اگر قرار باشد ما گفتمان و فرهنگ‌مان را به کشورهای دیگر منتقل کنیم و گفت‌وگو برقرار شود، یکی از مهم‌ترین راه‌های آن، توسعه اسباب‌بازی به‌ویژه با نگاه به آموزه‌های ملی، مذهبی و میهنی است.

نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با شعار«بازی، تمرین زندگی» ۲۵ دی تا ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ شب در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران در حال برگزاری است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =