به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون سیستان و بلوچستان، گردهمایی همکاران کانون استان با حضور کارشناسان و مربی مسوولان مراکز فرهنگی هنری در زاهدان برگزار شد.
مدیرکل کانون استان در این گردهمایی، ضمن خداقوت به همکاران برای انجام فعالیتها در طول سال جاری، گفت: اجرای بسیاری از برنامهها به تلاش شما در مراکز فرهنگی هنری وابسته است و تا شما با انگیزه و روحیهی قوی در مراکز فرهنگی هنری شرایط آن را فراهم نکنید، اهداف مورد نظر تحقق نخواهد یافت.
محمدرضا سالاری با اشاره به مسایل گوناگونی که هر شخص در زندگی دارد، عنوان کرد: حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رسالت سنگینی را برعهدهی ما نهاده است، زیرا هر قدم صحیح ما میتواند مخاطب ما را توانمندتر کند، در سرنوشت او تاثیرگذار باشد و او را از آسیبها دورتر سازد.
وی در این بخش از سخنان خود در مورد آسیبهای اجتماعی، آن را یکی از موضوعات مهم کشور و استان خواند که دغدغهی جدی کانون و آموزش و پرورش(در قالب طرح نماد: نظام مراقبتهای اجتماعی دانشآموزان) نیز هست و ادامه داد: در بحث آسیبهای اجتماعی با دو مسئلهی درمان و پیشگیری روبهرو هستیم که اقدامات کانون، در بخش پیشگیری پیشگیری بسیار مهم است.
مدیرکل کانون استان ادامه داد: یکی از آسیبها فاصلهی بسیار زیاد ما با نسل جدید است و گام نخست ما بروزرسانی اطلاعات فردی باید باشد زیرا تا این اقدام صورت نگیرد درک عمیقی از مسئله نخواهیم داشت و در ادامه، قادر به اقدام موثری نخواهیم بود.
سالاری ارتباط با مدارس و تعامل سازنده با مدیران را هم در گرو داشتن اطلاعات لازم از سوی مربیان دانست و گفت: با همراهی و همافزایی همهی کسانی که احساس مسوولیت دارند و با اجرای فعالیتهای با کیفیت، هدفمند و مستمر است که میتوانیم به نتیجهی کار امیدوار باشیم.
وی، همچنین، در خصوص اختصاص فضایی در مراکز برای انجام فریضهی نماز تاکید کرد و گفت: نماز راه سعادت و نجات ماست و آشنایی با فلسفهی آن در مسئلهی کاهش آسیبهای اجتماعی هم کمک بسیار بزرگی به ما میکند.
با توجه به شیوع بیماری تب دنگی در استان، که از طریق پشهی آئدس منتقل میشود، مدیرکل کانون استان از همکاران خواست با دعوت از کارشناسان بهداشت در شهرستانهای محل فعالیت خود، در زمینهی بالابردن اطلاعات اعضا و خانوادهها اقدام کنند تا از سرعت گسترش این بیماری بکاهند.
اهمیت رشد امانت کتاب و تدبیر برای دستیابی به آن، جذب نوجوانان، تبدیل وضعیت همکاران و اهمیت آشنایی با شرح وظایف مربیان، کانونیاران و هویتبخشی به آنان، فراخوانها و جشنوارهها، تقویت فعالیتهای پژوهشمحور، برگزاری نشستهای شورای خانواده در مراکز، نشستهای شورای فرهنگی مراکز، نقدپذیری، مطالعهی همکاران و پاسخگویی به موقع به مکاتبههای اداری از جمله مواردی بود که سالاری در این گردهمایی صمیمانه و در جمع همکاران در مورد آنها سخن گفت.
سالاری در پایان صحبتهای خود بار دیگر با تاکید بر اهمیت تعامل با سایر دستگاههای فرهنگی و بیان این نکته که ارتقا بخشیدن به جایگاه کانون به ما و عملکردمان بستگی دارد، گفت: داشتن برنامههای شاخص در مرکز استان و سطح شهرستانها توجه سازمانها و دستگاهها را به کانون جلب خواهد کرد و باعث خواهد شد که کانون را به عنوان یک مرجع ببینند و به کانون مراجعه کنند.
گفتنی است مدیرکل کانون استان، پیش از آغاز سخنان خود، پاسخگوی دغدغهها و پرسشهای همکاران استان بود و نکاتی را در خصوص موارد مطرح شده به آنان یادآور شد.