به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، به مناسبت دهه فجر، نمایشگاه بومی و سنتی مدرسه حضرت زینب (س) شهرستان روانسر، با همکاری کانون این شهرستان در اجرای برنامهها، برگزار شد.
زنده نگه داشتن فرهنگ بومی هر منطقه به معنی زنده نگه داشتن هویت و تشخص آن منطقه است و طبیعی است که تلقی بیاهمیتی به این مقوله مساوی با تغییر فضا و مکان و نشانههای آن منطقه از جمله آداب و رسوم، پوشش و حتی غذا و موارد متعدد دیگر است.
مکان، فضا، زمان، فرهنگ از مهمترین منابع هویتساز هستند. هرگونه هویت فردی و اجتماعی نیازمند تداوم فردی و اجتماعی است. این تداوم زمانی صورت میگیرد که گذشته معناداری وجود داشته باشد. از طرفی دیگر فرهنگ نیز مهمترین و غنیترین منبع هویتسازی است. تا زمانیکه فرهنگ، مخزن فرهنگی، بنمایههای فرهنگی، نمادها و نشانهها در فرهنگ وجود نداشته باشد؛ هویت شکل نمیگیرد.
مساله شناخت فرهنگ بومی و هویت در کودکان و نوجوانان از مواردی است که همواره در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به آن توجه شده و نظر به اهمیت موضوع، سعی شده تا با اجرای برنامههای مختلف این موارد را آموزش داد تا ابعاد فرهنگی و هویتی از همین سنین پایین در کودکان و نوجوانان شکل بگیرد و نهادینه شود.
در همین راستا خیام احمدی قصهگو و مربی مسئول مرکز روانسر در نمایشگاه بومی و سنتی که با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان و به مناسبت ایام دهه فجر برگزار شد، حضور یافت و در این ویژهبرنامه علمی، فرهنگی و هنری که برای دانشآموزان دبستان حضرت زینب (س) روانسر انجام گرفت؛ از سوی مربی توانمند کانون روانسر اجرای فعالیت قصهگویی و ارائه مطالبی در باب ادبیات شفاهی و قصههای فولکلوریک و حفط فرهنگها و سنتهای بومی و رسیدن به هویت اصیل سرزمین خود، صورت پذیرفت.