به گزارش روابط ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این دوره آموزشی با هدف ایجاد بستری جدید در گستره اجرایی تمام فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی،علمی و اسلامی برای دو گروه مخاطبان کانونی و غیرکانونی علاقهمند به این فعالیت ها به مدت ۸ ساعت برگزار شد.
شاکری در این کارگاه آموزشی به بیان مباحثی از قبیل تعریف و پیشینه هنر «پاپآپ» پرداخت و گفت: تکنیک کتابهای پاپ آپ به کسانی که با آن مواجه میشوند، ایده میدهد، بنابراین هر ذهن خلاقی ناچار به اجرا کردن آن است چرا که این تکنیکها چنین رفتاری را به وجود میآورد.
وی افزود: در واقع این تکنیک یک جرقه در ذهن افراد ایجاد میکند. البته در کارگاهها چیزی بیش از یک جرقه صرف رخ میدهد و امکان اجرایی کردن کارها را به علاقهمندان خواهد داد.
این مدرس تصریح کرد: هنر پاپ آپ چندان شناخته شده نیست و افراد معدودی در این زمینه فعالیت دارند. این دورهها میتواند زمینهساز حضور علاقمندان بیشتری در عرصه پاپ آپ یا مهندسی کاغذ شود.
نوشین فرهادی، کارشناس آفرینشهای هنری استان هرمزگان و مسئول اجرایی دوره نیز گفت: این دوره آموزشی یک روزه به مدت هشت ساعت با هدف ارتقای دانش و مهارتهای شغلی مسئولان و مربیان مراکز فرهنگی هنری ثابت، پستی و سیار روستایی استان و در امتداد افزایش مهارتآموزی آنها برگزار شده است.
فرهادی افزود: «پاپآپ» هنر مهندسی کاغذ است که هنرمندان تصویرگر کتاب و ناشران میتوانند از این تکنیک در تصویرگری و کتابسازی بهترین استفاده را ببرند و دانشجویان رشتههای گرافیک، معماری، طراحی صنعتی، هنرهای نمایش و سینما نیز میتوانند با نگاه خلاقانه از ظرفیتهای این هنر بهرهمند شوند.
دوره آموزشی «پاپ آپ» با حضور۳۰ هنرجوی علاقهمند این هنر برگزار شد و قرار است دوره تکمیلی این آموزش نیز در ماههای ابتدایی سال۱۴۰۴ برگزار شود.
مرکز ملی اسیتژ ایران نماینده انجمن بینالمللی تئاتر برای کودک و نوجوان(اسیتژ) این کارگاهها را در استانهای مختلف کشور برگزار میکند که پیشتر استانهای کردستان، کرمان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، بوشهر و... میزبان آن بودند.