کد خبر: 351698
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱
اعضای کانون، از گنجینه‌ی آموزش و پرورش بازدید کردند

در دومین روز از جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳، تعدادی از اعضای مراکز شهرکرد از موزه‌ی گنجینه‌ی آموزش و پرورش بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، به همت مرکز الگوی تربیتی مجتمع شهرکرد و برنامه‌ریزی و مشارکت واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان، این بازدید، ویژه‌ی اعضای ادبی مراکز شماره یک، دو، سه و مجتمع شهرکرد انجام گرفت.

مدیر کل کانون استان ضمن اعلام این مطلب هدف از این بازدید را آشنایی نسل جدید جامعه با آثار و گذشته‌ی معلمان و دانش‌آموزان در ادوار قبل و بعد از پیروزی انقلاب و آشنایی هرچه بیشتر اعضا با رسانه‌های غیردیجیتال عنوان کرد.

موزه‌، مکانی برای یادآوری

روح‌الله واحد تاکید کرد: در بسیاری از موارد دانش‌آموز نسل امروز با رشادت‌ها و دلاوری‌های دوران انقلاب و دفاع مقدس آشنایی ندارد و نمی‌داند که دانشمندان و مفاخر کشورمان در چه شرایط سختی تحصیل می‌کردند. وی تصریح کرد: ملاحظه‌ی این آثار توسط دانش‌آموزان باعث درک بهتر شرایط و شکرگذاری امنیت و آرامش حاکم بر جامعه می‌شود.

واحد، اهداف دیگر این بازدید را اینگونه اعلام کرد: آشنایی اعضا با نقش و قدرت رسانه‌های نوشتاری فراگیر و سنتی از قبیل؛ روزنامه‌ها، اعلامیه‌ها، شب‌نامه‌ها و... در توسعه‌ی آگاهی انقلابیون به عنوان یکی از عوامل بسیار مهم در دگرگونی‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و پیروزی نهضت انقلاب اسلامی از اهداف دیگر این بازدید بود. وی در ادامه گفت: افزایش آگاهی اعضا نسبت به این گونه از رسانه‌های آسان،تاثیرگذار،کم‌هزینه، قابل حمل و قابل تکثیر و همیشه در دسترس از دیگر اهداف این بازدید به شمار می‌رود.

واحد گفت: در سطح استان هم دانش‌آموزان ما از گذشته‌ی شهر و استانمان اطلاع اندکی دارند و بسیاری از نامداران استان را نمی‌شناسند که با دیدن این موزه‌ها آگاهی خوبی پیدا می‌کنند.

در ادامه، مدیر موزه‌ی گنجینه‌ی آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم و ابراز خوشنودی از دیدار دانش‌آموزان کانونی، در مورد تاریخچه‌ی موزه‌ها توضیح داد.

موزه‌، مکانی برای یادآوری

بابک زمانی‌پور گفت: موزه از قرون وسطی حدود ۶۰۰ سال پیش در اروپا شروع به فعالیت کرد و به این صورت بود که آن‌ها مکانی را مهیا کردند تا آثار را در آنجا گذاشتن و بعدها به موزه تبدیل شد. وی در ادامه گفت: ناصرالدین‌شاه قاجار بعد از بازگشت از سفر اروپا، اولین موزه را در کاخ گلستان و با هدایایی که به او داده شد افتتاح کرد و رسما او اولین راهنمای موزه بود.

زمانی‌پور گفت: گشایش موزه‌ی آموزش و پرورش با نام گنجینهی آموزش و پرورش، در سال ۱۳۸۲، انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل پاسداشت زبان پارسی، به جای موزه از کلمه‌ی گنجینه استفاده شد و بعد از استان ما، اراک و کرمانشاه و بقیه شروع کردند.

مدیر این مجموعه گفت: در این گنجینه، کتاب‌های زیادی از نویسندگان استان موجود است که می‌توان گفت پرکاربردترین آن، «بنفشه رسولی» است که ۲۵۰ کتاب کودک در گنجینه وجود دارد.

بابک زمانی‌پور در مورد حفظ آثار کانون گفت: این گنجینه با هم افزایی شکل گرفته است و در همان ابتدا مقرر شد تا فضایی اختصاصی در اختیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قرار گیرد و آثار تاریخی کانون در آن جا حفظ و حراست شود.

گفتنی است در این بازدید، مدیرکل کانون، کارشناسان ادبی و فرهنگی استان و مربیان مرکز مجتمع، دانش‌آموزان را همراهی کردند.

موزه‌، مکانی برای یادآوری

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =