نشست فرزندپروری با موضوع‌محوری عزت‌نفس و خودمراقبتی

به‌مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان رودسر نشست فرزندپروری را با موضوع محوریِ خودمراقبتی و عزت‌نفس برگزارکرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی کانون استان گیلان، هم‌زمان با چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ویژه‌برنامه و آیین‌های مختلفی به‌ میزبانی مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در جریان است وفراهم‌سازی بسترهای مناسبت برای ارتباط افزون‌تر با خانواده‌ها در مسیر تربیت فرزندان،  از اولویت‌های برنامه‌ریزان این برنامه‌ها به‌شمارمی‌رود.

برهمین‌اساس نیز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رودسر در جهت فرهنگ‌سازی و آسان‌سازی مسیرهای نهادینه‌سازی آموزه‌ها در مخاطبان، نشست فرزندپروری را با حضور و همراهی خانواده‌های اعضای این مجموعه فرهنگی برگزارکرد.

درهمین‌راستا «فاطمه مجتهدی»، از کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان رودسر نیز به‌عنوان میهمان و مدرس حضورداشت و به طرح مباحثی در ارتباط با شیوه‌های موثر فرزندپروری پرداخت.

نشست فرزندپروری با موضوع‌محوری عزت‌نفس و خودمراقبتی

او در این نشست،  از ضرورت اثربخشی حرکت‌های تربیتی کودک و نوجوان محور سخن‌به‌میان‌آورد و با بیان این‌که نخستین گام در فرزندپروری،«پذیریش و هم‌دلی با کودک» است، افزود: هم‌دلی با کودک، شامل پذیرش و تایید احساس‌ها، نظرخواهی از وی و فراهم‌سازی فرصت اظهارنظر به‌ فرزند است.

مجتهدی ادامه‌داد: پله‌های فرزند پروری دارای ظرافت‌ها و پیچ‌وخم بی‌شماری است و بازی مفید با فرزند، محبت کلامی و فیزیکی و تشویق وی، از جمله این راه‌ها به‌شمارمی‌رود.

میهمان برنامه هم‌چنین، به اهمیت هم‌نشینی و هم‌کلامی با فرزندان پرداخت و توضیح‌داد: این امر به افزایش عزت‌نفس و ایجاد امنیت در کودک ونوجوان کمک‌می ‌کند.

معرفی کتاب«من خوب هستم» و پاسخ‌گویی میهمان برنامه به پرسش‌های خانواده‌ها، ازدیگر برنامه‌های نشست فرزندپروری بود که هم‌زمان با چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی ایران در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان رودسر صورت‌گرفت.

نشست فرزندپروری با موضوع‌محوری عزت‌نفس و خودمراقبتی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =