به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون خوزستان، آیین افتتاحیه رویداد بین المللی پروانه های بدون مرز بهمن ماه 1403 مصادف با ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران در مراکز کانون خوزستان برگزار شد.
این آیین در شهرستانهای آبادان، اندیمشک، بهبهان و خرمشهر با حضور اعضا و مربیان مراکز این شهرستانها به صورت متمرکز در یک مرکز برگزار شد.
رویداد بین المللی پروانه های بدون مرز با هدف آگاهیبخشی و کنشگری دختران نوجوان و جوان در حوزه مقاومت و ایستادگی، آشنایی آنان با تاریخ مبارزههای آزادیخواهانه در جهان، تقویت روحیه کنشگری و مسئولیتپذیری، ایجاد شبکهای از دختران فعال و کنشگر در سطح بینالمللی و تشویق به تفکر خلاق و نوآوری طراحی شده است.
در این رویداد دختران ۱۴ تا ۲۲ سال از سراسر جهان میتوانند با شرکت در کارگاههای جذاب و بهشیوه حل پروندههای رمزگشایی و جنایی، داستان آن مقطع تاریخی کشور و سیر تاریخی آن را کشف کنند و مرتبط با تاریخ هشت کشور، با جنبشهای آزادیبخش و رهبران الهامبخش آشنا شوند.
فعالیتهای متنوع و جذابی در این رویداد اتفاق میافتد و دختران با حل این پروندهها به کشف حقایق و آشنایی با جنبشهای آزادیبخش میپردازند. همچنین، آنها فرصت خواهند داشت تا ایدههای نوآورانه خود را برای کنشگری در سطح بینالمللی (با موضوع کودکان غزه و لبنان) ارائه دهند. دختران با مطالعه پروندههای کشورهای مختلف، به تاریخ و فرهنگ این کشورها آشنا میشوند و با تقویت روحیه کنشگری و استفاده از دانش و تواناییهای خود، تغییرهای مثبتی در جامعه ایجاد کنند.
مهلت ثبتنام تا ۵ بهمن، برنامهریزی و اجرای طرح ۱۵ بهمن تا ۱۰ اسفند، مهلت ارسال مستندها و نماهنگ ۱۵ اسفند و اعطای گواهی کنشگری بینالمللی آخر اسفند ۱۴۰۳ تعیین شده است.
علاقهمندان میتوانند به صورت گروهی یا انفرادی در این رویداد ثبتنام کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت جمعیت دختران ایران زمین به نشانی iranian-girls-society.com مراجعه نمایند.
جمعیت دختران ایران به عنوان یکی از فعالترین تشکلهای مدنی در ایران، تلاش میکند نقش مهمی در ایجاد تغییر و تحول در جامعه ایفا میکند. این جمعیت، با تکیه بر توانمندیها و ایدههای نوآورانه دختران جوان، به دنبال ایجاد جامعهای بهتر و عادلانهتر است.
از مهمترین ویژگیهای جمعیت دختران ایران، تاکید بر ظرفیتهای مردمی است. این جمعیت معتقد است که تغییر و تحول پایدار تنها زمانی رخ میدهد که مردم، خود به صورت فعال در آن مشارکت داشته باشند. به همین دلیل، جمعیت دختران ایران با برگزاری کارگاهها، دورههای آموزشی و فعالیتهای گروهی، به دنبال توانمندسازی دختران جوان و ایجاد شبکهای از فعالان اجتماعی است.