عضو نوجوان کانون گلستان، برگزیده بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد

برگزیدگان بخش‌های مختلف بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شامگاه ۳۰ بهمن در یزد معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و شناسایی استعدادهای جوان در این حوزه برگزار شد، شاهد حضور شرکت‌کنندگانی از کشورهای مختلف جهان بود.

بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره در بخش قصه‌گویی منظوم و در گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال، آناهیتا قربانی از مرکز فرهنگی هنری شماره یک گنبدکاووس با قصه «مردی که لب نداشت» به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شد.

همچنین در این بخش مینا عابدی از قزوین با اجرای «زنبوره، کجا؟ کجا؟»، زهرا حبوباتی از یزد با قصه «مرغ سرخ پا کوتاه» و بابک مجیدی‌فر از کرمانشاه با روایت «ابر مهربان» در گروه سنی ۱۷ سال به بالا برگزیده شدند و در گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال نیز نوشین نیک‌راه از استان قزوین با روایت «نمکی» به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.

گفتنی‌است آناهیتا قربانی، فرزند شهلا ملبوسی، مربی فرهنگی بازنشسته کانون، داور و برگزیده‌ی چندین دوره جشنواره قصه‌گویی بوده‌است که هدایتگری او در یادگیری قصه‌گویی این عضو کانون تاثیرگذار بوده است.

این جشنواره با حضور داوران برجسته و استادان حوزه ادبیات و قصه‌گویی برگزار شد و برگزیدگان علاوه بر دریافت جوایز نقدی و تندیس جشنواره، فرصت حضور در برنامه‌های ملی و بین‌المللی را نیز به دست آوردند. این رویداد فرهنگی گامی مهم برای حفظ و ترویج هنر قصه‌گویی در میان نسل جوان محسوب می‌شود.

 بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، با حضور قصه‌گویانی از سراسر کشور و ۸ مهمانان خارجی، از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در یزد با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگی است»، برگزار شد.

عضو نوجوان کانون گلستان، برگزیده بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =