وبینار بررسی عملکرد مراکز کانون استان در ایام‌الله دهه فجر و اکران باغ کیانوش

وبینار عملکرد مراکز فرهنگی هنری استان اصفهان با بیان فعالیت‌های انجام شده ایام‌الله دهه مبارک فجر و اکران فیلم سینمایی باغ کیانوش در سال ۱۴۰۳ برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، وبینار بررسی فعالیت‌های مراکز کانون استان اصفهان در ایام‌الله دهه مبارک فجر و اکران فیلم سینمایی باغ کیانوش با حضور مهدی آقایاری مدیرکل، مریم ژاله معاون فرهنگی و فلورا افشار زاده کارشناس مسوول فرهنگی اداره کل کانون استان اصفهان با ارائه گزارش مسوولان مراکز به صورت برخط برگزار گردید .
در این وبینار مهدی آقایاری مدیرکل کانون استان با تقدیر و تشکر از مراکز کانون استان به خاطر انجام فعالیت‌ها و برنامه‌های دهه مبارک فجر و اکران فیلم سینمایی باغ کیانوش برضرورت توجه ویژه به ارزش‌های دینی، آرمان‌های انقلاب اسلامی و هویت‌های ایرانی اسلامی و برگزاری شکوه‌مند ویژه برنامه‌های دهه فجر با توجه سیاست‌ها و راهبردهای جدی کانون تاکید کرد و گفت: همان طور که اطلاع دارید سال ۱۴۰۳ رویکردها و راهبردهای کانون بر سه محور مرکزمحوری، نوجوان‌محوری  و مخاطب‌محوری بوده‌ وتوسعه زیرساخت‌ها و پیشرفت ساحت‌های تربیتی و فرهنگی از اولویت‌ها بوده است و مراکز به عنوان متولیان فعال و موثر همه فعالیت‌ها و برنامه‌ها کودک و نوجوان در سطح شهرهای استان بوده‌اند و ایام الله دهه فجر نیز با محوری‌ترین و شاخص‌ترین برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح استان، نمود بیشتری داشته است.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت اکران فیلم سینمایی باغ کیانوش در مراکز اشاره داشت و عنوان نمود: فیلم باغ کیانوش محور اصلی قصه‌اش شخصیت‌های کودک و نوجوان هستند، بازیگرانی که برخی از آنها را می‌توان استعدادهای تازه در سینما دانست و برخی دیگرش پیش از این در آثار سینمایی تجربه ایفای نقش داشته‌اند و به جرات می‌توان گفت شما با بهترین فیلم نوجوانانه چندین سال اخیر و شاید بهترین تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال‌های پس از اوج، روبه رو می‌شوید . یک فیلم همه چیز تمام( اکشن، معمایی، داستانی و جنگی) در این ژانر که هم داستان درگیر کننده ای دارد، هم بازی‌های خوبی و هم محتوای به اندازه و دقیقی را رقم می‌زند. این فیلم ارزش دیدن برای همه را دارد و ما باید این شرایط را با اکران عمومی برای همه مخاطبان به ویژه در مناطق محروم فراهم آوریم.
مریم ژاله معاون فرهنگی کانون نیز در جریان این وبینار با تشکر از اقدامات انجام شده در برنامه‌های دهه فجر و اکران باغ کیانوش بر استمرار فعالیت‌های پرمحتوا در مراکز تاکید نمود و بیان کرد: تهیه شناسنامه برای همه برنامه‌ها به ویژه کارگاه‌های تخصصی در مراکز جهت ارزیابی، یک ضرورت انکار ناشدنی است و همه عزیزان باید به ثبت برنامه‌ها، کارگاه‌ها، شناسایی اعضای فعال و هنرمند و با استعداد اهتمام ویژه داشته باشند و پیوست رسانه‌ای همه فعالیت‌ها را در اولویت قرار دهند چراکه یک عامل تاثیرگذار در معرفی و اطلاع‌رسانی عمومی برنامه‌ها و فعالیت‌ها، همین پیوست رسانه‌ای است .
در پایان هرکدام از مسوولان مراکز ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده برنامه‌های دهه فجر و اکران باغ کیانوش به بیان چالش‌ها، نقطه نظرها، پیشنهادها و راهکارهای مناسب جهت بهره‌وری بیشتر پرداختند.

وبینار بررسی عملکرد مراکز کانون استان در ایام‌الله دهه فجر و اکران باغ کیانوشوبینار بررسی عملکرد مراکز کانون استان در ایام‌الله دهه فجر و اکران باغ کیانوش

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =