برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» معرفی شدند

با برپایی آیین پایانی، برگزیدگان بخش‌های مختلف نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل پیش از ظهر روز پنجشنبه دوم اسفندماه ۱۴۰۳ معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون استان در آیین پایانی نخستین جشنواره استانی «آنادیلی» که با حضور جمعی از مدیران دستگاه‌های فرهنگی، اولیا و اعضای مراکز کانون در سالن استاد جعفر ابراهیمی (شاهد) برگزار شد، با اشاره به آیاتی از سوره الرحمن گفت: خداوند متعال زبان را وسیله ارتباط انسان‌ها قرارداد و ماهم به‌عنوان مخلوق پروردگار با این وسیله ارتباط برقرار کرده، احساسات خود را بیان داشته و دانسته‌ها و میراث خود را برای آیندگان انتقال می‌دهیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از پیامبران کتاب آسمانی نداشتند، گفت: ادبیات شفاهی زبان هدایت پیامبران بود و با گفتار و زبان مردم را هدایت می‌کردند.

برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» معرفی شدند

ملک‌زاده فرد با اشاره به اینکه دوم اسفند به مناسبت روز زبان مادری نام‌گذاری شده است، بیان داشت: کانون پرورش فکری استان در جهت پاسداشت زبان مادری به‌عنوان یک میراث گران‌بهای بومی و انتقال آن به نسل آینده، امسال جشنواره آنادیلی را در نخستین دوره آن طراحی و برگزار کرد.

وی تصریح کرد: فرزندان ما برای اینکه با فرهنگ و هویت بومی و زبان مادری بیشتر آشنا شوند و زبان نوشتاری را یاد بگیرند، کانون استان با برگزاری چندین نشست و کارگاه در حوزه شعر و داستان، این جشنواره را با طراحی شیوه‌نامه از خردادماه کلید زد.

وی افزود: با پایان مهلت ارسال اثر، درمجموع ۱۷۳ اثر از گروه‌های مختلف سنی، در چهار بخش داستان‌نویسی، شعرسرایی، بازنویسی قصه‌های فولکلور و آواهای ماندگار دریافت و داوری شد.

مدیرکل کانون استان با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سالی توأم با موفقیت و افتخارآفرینی اعضا بود، اظهار داشت: این نتایج درخشان در سایه پیگیری و همراهی اولیا با فرزندانشان در کارگاه‌ها و فعالیت‌های کانون و تلاش مجموعه مربیان و کارشناسان کانون استان در راه خدمت به کودکان و نوجوانان به دست آمده است.

ملک‌زاده فرد خاطرنشان کرد: فرزندان ما در عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی مستعد و توانمند هستند که تلاش می‌کنیم تا با شناسایی و پرورش این استعدادها، برای آینده سرزمینمان نویسنده، شاعر، ادیب و انسان‌هایی فرهیخته تربیت شوند.

برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» معرفی شدند

خوانش آثار، پخش کلیپ، قصه‌گویی و قرائت بیانیه هیئت داوران در بخش‌های شعر و داستان توسط سید سعید اطهر نیاری و پری آخته از برنامه‌های اجراشده در این مراسم بود.

در ادامه برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره به این شرح معرفی شدند:

در بخش داستان هستی رسول نیا، محنا مصدق از مرکز شماره ۳ کانون اردبیل و رها اکبر زاده از کانون شهرستان نمین برگزیده گروه سنی نونگاه شدند.

همچنین در همین بخش، حدیثه زارع و صبا خوش افکار در گروه سنی نوجوانان و فاطمه صباحی عضو ارشد کانون، هر سه از مرکز شماره یک کانون اردبیل و لیلا خلیفه سقا مربی امور فرهنگی مرکز شماره سه کانون اردبیل در گروه سنی بزرگ‌سالان موفق به کسب عنوان برگزیده شدند.

برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» معرفی شدند

در بخش شعرسرایی، آذین احدنژاد از کانون نمین در گروه سنی نونهال، محنا مصدق از مرکز شماره سه کانون اردبیل در گروه سنی نونگاه، عسل زینالی و مریم پورسپاهی اعضای مرکز شماره پنج اردبیل در گروه سنی نوجوان به همراه زهرا محیطی، مربی مسئول کانون خلخال در گروه سنی بزرگ‌سالان با نظر هیئت‌داوران به‌عنوان برگزیده معرفی شدند.

بر همین اساس زهرا محیطی از خلخال، لیلا فرید از اردبیل، بهروز هواخواه از مشگین‌شهر و توحید پوراسد از شهرستان نیر عنوان برگزیده را در بخش آواهای ماندگار که در گروه سنی بزرگ‌سالان برگزار شد؛ کسب کردند.

درسا ذوالفقاری، الناز نوبخت، آنیا روحی و محمدیاسین موسوی به ترتیب از مراکز فرهنگی هنری شماره پنج کانون اردبیل، خلخال، نمین و گرمی در بخش بازنویسی قصه‌های فولکلور موفق به کسب عنوان برگزیده شدند.

برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» معرفی شدند

گفتنی است در پایان این آیین، با اهدای لوح و جایزه از برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =