به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، صبح امروز در مراسمی آیین گشایش نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری اعضای کانون کیاسر و بازدید از اجرای طرح شادابسازی این مرکز با حضور علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شریف ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، حامد ابراهیمی، مدیرکل امور مالی و ذیحسابی کانون، و حامد فاضلی، مدیرکل کانون مازندران برگزار شد.
حامد فاضلی کبریا، مدیرکل کانون مازندران، در آغاز این مراسم از بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری به خاطر پیگیریهای مکرر و حمایت از کانون در انجام نوسازی مرکز کیاسر قدردانی کرد. فاضلی همچنین از دستور ویژه مدیرعامل و مساعدت معاون اداری مالی و حمایت مدیرکل امور مالی و ذیحسابی کانون نسبت به بازسازی و شادابسازی این مرکز تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد با نوسازی و تعمیر و تجهیز این مرکز بتوان خدمات بهتر و شایستهتری برای کودکان و نوجوانان این منطقه فراهم شود.
بابایی کارنامی نیز با بیان خدمات انقلاب اسلامی به مقایسه شرایط قبل از انقلاب و پس از آن در این منطقه پرداخت و اظهار داشت: «به عنوان نماینده مجلس به واسطه برنامه امروز، بیشتر از گذشته با نقش کانون و اهمیت این نهاد فرهنگی آشنا شدم.» وی بر همین اساس قول داد که جهت حمایت از کانون از هیچ اقدامی دریغ نورزد.
در ادامه، حامد ابراهیمی نیز ضمن تشکر از پیگیریهای بابایی کارنامی در حمایت از کانون کیاسر، افزود: «کانون پرورش فکری پس از انقلاب همواره مورد حمایت حضرت امام و رهبر معظم انقلاب بوده و این نشان از اهمیت کانون و تأثیر آن در تربیت نسل آیندهساز دارد.» مدیرکل مالی و ذیحسابی کانون به نمایندگی از مدیرعامل قول داد که به مطالبه نماینده مجلس در خصوص حمایت از کانون کیاسر و تجهیز امکانات تخصصی برای توسعه خدمات حوزه کودکان و نوجوانان این منطقه از جمله کتاب، وسایل بازی و سایر تجهیزات توجه جدی شود.
در پایان این برنامه با حضور مسئولان حاضر از اعضای فعال مرکز فرهنگی هنری کیاسر تقدیر شد.