کد خبر: 352807
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
بازدید 14
پیک امید کانون استان بوشهر در دبستان امام جعفر صادق(ع)

در ادامه اجرای برنامه های فرهنگی هنری در مناطق محروم استان بوشهر، پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر در راستای طرح کشوری نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)، میهمان بچه ها در دبستان امام جعفر صادق(ع) در شهرستان بوشهر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر، هدف از اجرای این برنامه ، ایجاد روحیه شادی و نشاط در بین کودکان و نوجوانان، توزیع عادلانه خدمات فرهنگی در مناطق کم‌ برخوردارعنوان شده است.

ایستگاه معرفی کتاب، قصه گویی ، آسمان نما و . . . از جمله برنامه‌های پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر در دبستان امام جعفر صادق(ع) بود.

سلسله برنامه های پیک امید در راستای طرح کشوری نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر به منظور ارتقا عدالت تربیتی و افزایش دسترسی کودکان و نوجوانان ساکن در روستاها و مناطق کم برخوردار به خدمات تربیتی و پرورشی رایگان و با کیفیت توسط مربیان و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ، هربار در یک منطقه یا روستا به ارائه خدمات فرهنگی هنری شاد و پویا از قبیل قصه گویی، کاردستی، نمایش فیلم، نمایش خلاق، بازی، فعالیت های علمی و آسمان نمای سیار و . . . تلاش می کند تا دسترسی این کودکان و نوجوانان را به خدمات فرهنگی امکان پذیر نماید.

شایان ذکر است این برنامه ۴ اسفندماه به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر در مدرسه امام جعفر صادق(ع) در مناطق محروم شهربوشهر برگزار شد.

پیک امید کانون استان بوشهر در دبستان امام جعفر صادق(ع)

پیک امید کانون استان بوشهر در دبستان امام جعفر صادق(ع)

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =