چهارمین جشنواره آیین پیش بهاری "ناقالدی"

احسان منصوری مدیرکل کانون استان مرکزی، آیین پیش بهاری "ناقالدی" را تداوم یک جشن سنتی در شهر داودآباد دانست که برای چهارمین سال، به همت کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان در شهر داود آباد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان مرکزی؛ چهارمین جشنواره آیین پیش بهاری "ناقالدی" به همت مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان نوجوان شهر داودآباد و با همکاری شهرداری شهر داود آباد در محوطه مرکز فرهنگی هنری کانون داود آباد روز شنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

این آیین پیش بهاری با حضور احسان منصوری مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی سجاد معطی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر داودآباد معاونین ،کارشناسان مربیان و اعضای کانون پرورش فکری و عموم مردم شهر داوداباد در محوطه مرکز فرهنگی هنری کانون داود آباد با اجرای محمد صمدیان پیگیری شد.

چهارمین جشنواره آیین پیش بهاری "ناقالدی"

احسان منصوری مدیرکل کانون استان مرکزی آیین پیش بهاری "ناقالدی" را تداوم یک جشن سنتی در شهر داودآباد دانست و گفت: به همت کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان در شهر داود آباد برای چهارمین سال ناقالدی که یک جشن سنتی بوده که سالیان سال در اراک و روستاها چهل روز از سپری زمستان برگزار میشوده است و این قبیل جشن ها و برنامه های در راستای شناخت فرهنگ بومی منطقه وآیین ها توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرا می گردد .

منصوری برگزاری این مراسم همزمان با بهار پر طراوت قرآن را فرصت شکرگزاری دانست و گفت: این ویژه برنامه تلاش می‌کند تا در کنار بهره مندی از فضای معنوی بهار قرآن، فرهنگ نوع دوستی و کمک به نیازمندان را بین شهروندان ترویج دهد.

مدیرکل کانون استان مرکزی افزود: ویژگی دیگری که جشن ناقالدی و ماه مبارک رمضان با هم دارند امیدبخشی است، که هر کس روحیه‌اش خسته و افسرده شده، دلش گرفته و ناراحتی دارد، بداند همان‌طور که در گذشته جشن ناقالدی مردم را زیر و رو و به امید و نشاط بدل می‌کرد، ماه مبارک رمضان هم انسان را نو می‌کند، حزن، غم، اندوه، غصه، استرس و اضطراب از او دور می‌شود.

منصوری مدیرکل کانون استان مرکزی در پایان یادآور شد: این ویژه برنامه تلاش می‌کند تا در کنار بهره مندی از فضای معنوی بهار قرآن، فرهنگ نوع دوستی و کمک به نیازمندان را بین شهروندان ترویج دهد.

image-20250301120110-8.jpeg

مدیرکل کانون استان مرکزی با اشاره بهاجرای سنت پیش بهاری توسط اعضای مرکز فرهنگی هنری داودآباد گفت:اعضای کانون داودآباد با اجرای نمایش ناقالدی با لباس محلی توانستند این سنت قدیمی برای مردمان این شهر با چگور نوازی تداعی کنند که  مورد استقبال عموم قرار گرفت.

image-20250301115344-3.jpeg

منصوری از رونمایی لباس سر نظامی بانوان شهر داود آباد در این مراسم خبر داد و گفت: لباس سر نظامی بانوان شهر داود آباد که نشان دهنده هویت بانوان داود آباد و مربوط به دوره اواخر دوره قاجار بوده است که با توجه به پژوهشهای صورت گرفته بعد از تایید و ثبت در چهارمین جشنواره ناقالدی رونمایی شد و اجرای گروه سرود "بهار مهربونی" مرتبط با ماه مبارک رمضان و سرود "عید نوروز" توسط اعضای کانون در این مراسم با پوشش و لباس محلی سرنظامی اجرا شد.

چهارمین جشنواره آیین پیش بهاری "ناقالدی"

و درپایان چهارمین جشنواره آیین پیش بهاری "ناقالدی" اهدای جوایز به تمام گروه های شرکت کننده در مراسم و همچنین مسابقات تالاب میقان ، کاردستی با دور ریختنی ها و دامپرور با حضور مدیرکل کانون و شهردار شهر داودآباد صورت پذیرفت .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =