آموزش "سواد رسانه" ویژه اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون استان مرکزی

اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در دوره آموزشی یک روزه با حضور مسئول بسیج رسانه‌ای ابوذر با مباحث "سواد رسانه" آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان مرکزی؛ با هدف ارتقاء سطح فرهنگ رسانه‌ای اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی دوره آموزشی یک روزه در سالن جلسات اداره کل کانون با حضور جواد اکرمی مسئول بسیج رسانه‌ای ابوذر در استان مرکزی با "اصول خبرنگاری" در اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

آموزش "سواد رسانه" ویژه اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون استان مرکزی

 در این کارگاه در بالا بردن سطح کیفی سواد رسانه ای در اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون استان مرکزی نقش به سزایی ایفا کرد در این کارگاه، درابتدا با سواد رسانه ای و شناخت رسانه و انواع رسانه و تبلیغات، به خوبی آشنا شدند.

گفتنی است دوره آموزشی تخصصی خبرنگاری به همت روابط عمومی  و با همکاری  واحد آموزش و پژوهش اداره کل کانون استان مرکزی با هدف مهارت‌افزایی نوجوانان برنامه ریزی و اجرا شد.

آموزش "سواد رسانه" ویژه اعضای باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون استان مرکزی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =