مدیرکل کانون استان اردبیل با سه ایثارگر جانباز دیدار و گفتگو کرد

در آستانه فرارسیدن ۲۲ اسفندماه، روز بزرگداشت شهدا، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل به همراه معاونان فرهنگی و اداری مالی این نهاد و نیز مدیرکل و معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با سه تن از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون استان اردبیل، در آستانه روز بزرگداشت شهدا، ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل به همراه داریوش علومی معاون فرهنگی و سید خلیل حسینی معاون اداری و مالی کانون و همچنین داور نوری مدیرکل و غلامعلی ولی نژاد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، روز سه‌شنبه 21 اسفند ماه 1403 با سه تن از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار صمیمی، جانبازان گران‌قدر سهراب دانشی، سلیم جهاندیده و گرشاد جوادی با بیان خاطراتی از دوران هشت سال دفاع مقدس، از ایثارگری‌های رزمندگان اسلام و رشادت‌های آن دوران سخن گفتند.

مدیرکل کانون استان اردبیل با سه ایثارگر جانباز دیدار و گفتگو کرد

ملیحه ملک‌زاده فرد هم در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قدردانی از جانبازان و ایثارگران اظهار داشت: امنیت و آرامش امروز کشور ما حاصل ازخودگذشتگی و ایثار شهدا و جانبازانی است که با فداکاری، عزت و سربلندی ایران اسلامی را حفظ کردند. جانبازان نماد صبر، استقامت و ایستادگی هستند و تکریم این عزیزان، وظیفه‌ای بزرگ و افتخارآمیز است.

وی با بیان اینکه رزمندگان و ایثارگران دوران هشت سال جنگ تحمیلی با گذشتن از جان و آسایش خود، راه عزت و سربلندی کشور را هموار کردند، عنوان کرد: وظیفه ماست که با حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، از ایثار و فداکاری آنان درس بگیریم و با تأسی از این الگوهای بزرگ، در مسیر ساختن ایرانی آباد و پیشرفته گام برداشته و مسئولیت خود را در قبال جامعه و آینده‌سازان کشور به درستی انجام دهیم.

مدیرکل کانون استان اردبیل با سه ایثارگر جانباز دیدار و گفتگو کرد

این مسئول فرهنگی استان افزود: جانبازان و خانواده‌های معزز شهدا گنجینه‌های ارزشمند اخلاق و انسانیت هستند و حضور در کنار آنان فرصتی مغتنم برای درک بهتر از معنای واقعی ایثار و استقامت است.

مدیرکل کانون استان تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا باید همواره در ذهن و دل جامعه زنده بماند و نسل‌های آینده نیز با این فرهنگ ایثار و فداکاری آشنا شوند.

مدیرکل کانون استان اردبیل با سه ایثارگر جانباز دیدار و گفتگو کرد

گفتنی است، در پایان این دیدار، مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل با اهدای لوح و هدیه ‌از این سه جانباز عزیز قدردانی کرد و بار دیگر بر لزوم پاسداشت یاد و خاطره شهدا و تکریم خانواده‌های ایثارگران تأکید کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =