مرکزشماره ۲ کانون الشتر در لرستان، پیشگام در ترویج فرهنگ نماز

مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۲ الشتر، در اجلاس نماز این شهرستان، به عنوان یکی از پیشگامان ترویج فرهنگ نماز در بین نسل جوان، مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان، در مراسمی که به مناسبت ماه مبارک رمضان و با موضوع «نماز در قرآن» در سالن اجتماعات فرمانداری الشتر برگزار شد، از مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۲ این شهر به عنوان یکی از ادارات برتر در زمینه ترویج فرهنگ نماز و فعالیت‌های ستاد اقامه نماز، تجلیل به عمل آمد.
این اجلاس با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین امیدی، امام جمعه شهرستان، مریم ملکی صادقی، فرماندار شهرستان، و جمعی از مسئولین و فعالان فرهنگی برگزار شد.
در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و جوایز ارزنده، از تلاش‌های ارزشمند کارکنان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان الشتر در راستای ترویج فرهنگ نماز و برگزاری برنامه‌های متنوع و جذاب برای کودکان و نوجوانان، قدردانی شد.
 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =