کد خبر: 353629
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
بازدید 31
آخرین نشست فصلی مربیان ادبی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

آخرین نشست فصلی کارشناس و مربیان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم با بررسی آسیب ها شناسی فعالیت های شش ماهه دوم و نشست آموزش شعر در کتابخانه فرهنگی هنری شماره ۷ استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم، در روز های پایانی سال ۱۴۰۳ آخرین نشست فصلی مربیان ادبی در کتابخانه فرهنگی هنری شماره ۷ استان برگزار شد. در ابتدای نشست اکرم الف خانی کارشناس ادبی استان به آسیب شناسی فعالیت های شش ماه دوم سال پرداخت. وی درباره برگزاری کارگاه ها و جذب اعضا، نقاط قوت و ضعف آثار اعضا در فراخوان ها، طرح ادبی سیمرغ و معرفی اعضای جدید برای باشگاه قاف با مربیان ادبی گفتگو کرد.

آخرین نشست فصلی مربیان ادبی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
سپس در بخش دوم نشست شهلا رستمی نژاد مربی ادبی استان، نشست آموزش شعر را در راستای توانمندی سازی مربیان و در جهت تبادل تجربه برگزار کرد. او در این نشست به موضوع تصاویر شاعرانه و کشف در شهر پرداخت و نمونه طرح هایی با موارد بازی کلمات، جایگزینی و جانشینی در شعر و ارائه مثال هایی از گروس عبدالملکیان، رویا شاه حسین زاده با مربیان به تمرین نوشتن شعر پرداختند.

آخرین نشست فصلی مربیان ادبی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
در پایان این نشست، مربیان ادبی با حضور در برنامه افطار کتابخانه فرهنگی هنری شماره  هفت در کنار یکدیگر و اعضا لحظات خاطره انگیزی را رقم زدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =