به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون سیستان و بلوچستان، مدیرکل کانون استان به مناسبت روز جهانی قدس، پیامی صادر کرد.
محمدرضا سالاری در متن این پیام آورده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
روز قدس، روز همبستگی جهانی با مردم مظلوم فلسطین و نماد دفاع از حقوق تمامی کودکان و نوجوانانی است که در آتش جنگ و ستم گرفتار شدهاند. این روز، یادآور مسوولیت همهی ما در معرفی حقیقت و عدالت به نسل آینده است؛ کودکانی که باید با مفهوم آزادی، ایستادگی و انسانیت آشنا شوند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به عنوان نهادی فرهنگی و تربیتی، وظیفهی خود میداند که ارزشهای انسانی و اسلامی را به کودکان و نوجوانان بیاموزد. امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند فرهنگسازی در زمینه حمایت از مظلومان و آگاهیبخشی به نسل آینده هستیم. کودکان ایران، در کنار تمام کودکان جهان، حق دارند در دنیایی بدون جنگ و خشونت زندگی کنند و ما در ایران همدلانه برای پایان جنگ در سراسر جهان دعا میکنیم.
از همهی مردم عزیز دعوت میکنیم تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس، پیام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و همهی کودکانی که قربانی جنگ و بیعدالتی هستند را به گوش جهانیان برسانند.
مجموعهی همکاران و اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این حرکت عظیم مردمی حضور خواهند داشت و همراه با شما گام برخواهند داشت.
روز قدس، روز فریاد برای آزادی؛ همگام شویم در مسیر عدالت!
کد خبر: 353915
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۴
- خبرنگار: 45
- چاپ

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با ارسال پیامی از همهی مردم خواست با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس صدای مظلومیت کودکان و نوجوانان درگیر جنگ را به گوش جهانیان برسانند