کد خبر: 353943
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۲
راهپیمایی روز قدس در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، کودکان و نوجوانان استان کردستان با حضور در راهپیمایی روز قدس و شرکت در ایستگاه نقاشی، همدلی و پشتیبانی خود را از مردم مظلوم فلسطین و کودکان غزه ابراز کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان: در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، تاریخ هشت فروردین ۱۴۰۴ به مناسبت روز قدس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان میزبان راهپیمایی ویژه‌ای بود که با حضور پرشور کودکان، نوجوانان و اولیای آنها برگزار شد. این مراسم در پیاده‌راه فردوسی سنندج و با برپایی ایستگاه نقاشی همراه بود که فرصتی برای ابراز احساسات و خلاقیت کودکان و نوجوانان فراهم آورد. هدف اصلی این رویداد، اعلام همدلی و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین، به‌ویژه کودکان غزه، بود که سال‌ها تحت ظلم و ستم قرار دارند.

در این مراسم، کودکان و نوجوانان با شور و اشتیاق در ایستگاه نقاشی شرکت کردند و با خلق آثار هنری، پیام همبستگی خود را به جهانیان رساندند. یکی از بخش‌های ویژه این رویداد، اهدای بادکنک‌هایی بود که بر روی آنها لوگوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و عبارت “غزه قلب من است” نقش بسته بود. این بادکنک‌ها به کودکان اهدا شد تا یاد و نام شهدای کودک و نوجوان مظلوم فلسطین گرامی داشته شود و نمادی از حمایت و همراهی با آرمان‌های فلسطین باشد.

حضور کارکنان و کارمندان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان نیز جلوه‌ای دیگر از تعهد این نهاد به مسائل انسانی و حمایت از حقوق کودکان در سراسر جهان بود. این راهپیمایی نه تنها فضایی برای آموزش ارزش‌های انسانی به نسل جوان فراهم کرد، بلکه نشان داد که کودکان و نوجوانان می‌توانند با زبان هنر و حضور خود، صدای مظلومان را به گوش دیگران برسانند.

این رویداد با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه بود و در پایان، پیام‌های همدردی و حمایت از فلسطین با صدای بلند فریاد زده شد. راهپیمایی روز قدس در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، نمونه‌ای از تلاش برای ترویج فرهنگ صلح و عدالت در میان نسل آینده بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =