به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، «فرهاد آقابیگی» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در دیدار مجازی با مجموعه همکاران مراکز استان و بازدید از مراکز بجنورد، ضمن اشاره به روند فعالیت ها و برنامه های سال گذشته در بخش های مختلف، خواستار نگاه پیگیرانه نسبت به اجرای برنامه های 3 ساله مراکز شد و گفت: باید آسیب شناسی و تحلیل عملکرد مرکز در جلسات شورای فرهنگی صورت بگیرد و مراکز با توجه به سیاست های سال جدید برنامه ریزی داشته باشند.«آقابیگی» هم چنین به طرح ملی نماد با رویکرد آسیب های اجتماعی پرداخت و تاکید کرد:مراکز با توجه به شناسایی آسیب های اجتماعی در هر مرکز متناسب با نیاز و شناخت اعضا، نسبت به برگزاری کارگاه های حال خوش زندگی اقدام کنند.
وی هم چنین نسبت به توجه ویژه نسبت به برگزاری و کیفی بخشی شورای خانواده و نوجوان از سوی مراکز تاکید کرد و توجه و برنامه ریزی به شاخص هایی هم چون امانت کتاب، تمدید عضویت و عضویت جدید و جذب عضو نوجوان را خواستار شد.«آقابیگی» با توجه به این که امسال، سال تئاتر از سوی ستاد نام گذاری و اعلام شده است خواستار نگاه ویژه مراکز به این مهم شد تا تئاترهای فرایند محور با حضور اعضا برنامه ریزی و در کنار آن به موسیقی و سرود در قالب کارگاه های حرفه ای و شناسایی استعداد ها و آموزش پرداخته شود.
این گزارش حاکی است، با توجه به رویکرد کانون و 2 شیفته شدن مراکز بجنورد، تبدیل شدن مرکز 2 بجنورد به عنوان مرکز آفرینش های هنری و پرداختن به شکل ویژه به فعالیت هایی همچون انیمیشن ، تولید پادکست، تئاتر و کارگاه های ویژه دانشجو معلمان و مرکز 3 بجنورد به مرکز علوم وفناوری با توجه به ظرفیت کارگاه های علمی و هوش مصنوعی و رباتیک و مرکز یک بجنورد به مرکز بازی با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در دستور کار قرار دارد.