تجلیل از اعضاء کانون فارس به‌خاطر کسب گواهینامه بین‌المللی در چالش علمی «اجرام مسیه»

علی خواجه‌نژادیان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، از اعضاء فعال کانون شهرستان‌های استهبان و پاسارگاد که با مشارکت برجسته خود در چالش علمی «اجرام مسیه»، موفق به دریافت گواهینامه بین‌المللی از انجمن جهانی مِسیه ماراثون شدند، با اهدا لوح تقدیر تجلیل کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، علی خواجه‌نژادیان، مدیرکل کانون استان، در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ از اعضاء فعال کانون پرورش فکری شهرستان‌های استهبان و پاسارگاد به‌دلیل مشارکت برجسته در چالش علمی «اجرام مسیه» و کسب گواهینامه بین‌المللی از انجمن جهانی «مِسیه ماراثون» تجلیل کرد.

علی خواجه‌نژادیان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، با اشاره به موفقیت اعضای کانون در شهرستان‌های استهبان و پاسارگاد در چالش علمی «اجرام مسیه»، گفت:

با افتخار اعلام می‌کنم که اعضاء پرتلاش کانون پرورش فکری در شهرستان‌های استهبان و پاسارگاد، در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با مشارکتی درخشان در چالش علمی اجرام مسیه، موفق به دریافت گواهینامه بین‌المللی از انجمن جهانی مِسیه ماراثون شدند. موفقیت اعضاء کانون در چالش «اجرام مسیه» افتخاری ملی و نشانگر ظرفیت بالای نوجوانان در عرصه‌های علمی، وگواهی روشن بر استعداد، پشتکار و علاقه‌مندی نوجوانان ما به حوزه‌های علمی و نجومی است.

وی افزود: چالش علمی اجرام مسیه با هدف رصد دقیق آسمان شب و شناسایی اجرام آسمانی برگزار شد؛ و زمینه‌ای مناسب برای ارتقاء دانش و مهارت‌های علمی اعضاء کانون فراهم آورد. خوشبختانه، شرکت‌کنندگان در کنار فعالیت‌های علمی، با ارائه آثار هنری خلاقانه، توانستند تلفیقی بدیع از علم و هنر را به نمایش بگذارند؛ که نشان از نگاهی چندبعدی و خلاقانه دارد.

خواجه‌نژادیان با تأکید بر نقش مربیان در این موفقیت بیان کرد: این موفقیت حاصل تلاش‌های دلسوزانه مربیان مجرب و انگیزه بی‌نظیر نوجوانان علاقه‌مند به آسمان پرستاره ایران است. اجرای چنین رویدادی در کانون فارس، که در راستای سیاست‌های سال جاری برای توسعه برنامه‌های علمی، پژوهشی و نجومی برنامه‌ریزی شده، نمونه‌ای موفق از جلب مشارکت اعضاء در فعالیت‌های مهارت‌محور و علمی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ترکیب رصد علمی، یادگیری گروهی و بیان هنری، می‌تواند الهام‌بخش نسل آینده برای ورود به عرصه‌های علمی و پژوهشی باشد. دریافت گواهینامه‌های بین‌المللی از انجمن جهانی مسیه ماراثون نه‌تنها تأییدی بر توانمندی علمی این نوجوانان است، بلکه نشان‌دهنده رشد چشمگیر علاقه‌مندی به علم نجوم در سطح کشور است.

مدیرکل کانون فارس در ادامه با تجلیل از این نوجوانان نخبه اظهار داشت:امیدواریم این موفقیت به‌عنوان الگویی الهام‌بخش برای سایر اعضاء  کودک‌ونوجوان علاقه‌مند به حوزه‌های علمی معرفی شود.

وی گفت: این برنامه نه‌تنها گامی مؤثر در مسیر پرورش خلاقیت‌ها و توانمندی‌های علمی نسل جوان است، بلکه می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای سایر استان‌ها در برگزاری برنامه‌های مشابه باشد.

همچنین، این موفقیت فرصت مناسبی برای ارتقاء آگاهی عمومی در حوزه نجوم و تشویق نسل‌های آینده به مشارکت فعال در عرصه‌های علمی به شمار می‌رود.

خواجه‌نژادیان همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های مربیان این برنامه خاطرنشان کرد: هدایت اعضاء شهرستان استهبان بر عهده خانم مرضیه پیروی و مربی‌گری اعضاء شهرستان پاسارگاد بر عهده هوشمند هوشیار بوده است؛ دو مربی متعهد و توانمند که نقشی کلیدی در تحقق این موفقیت ارزشمند ایفا کرده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =