به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که بهرهگیری از مفاهیم نهجالبلاغه در برنامههای فرهنگی، شادابسازی مراکز و حمایت فرهنگی از کودکان خیابانی سه محور اصلی جلسه بود، ملیحه ملکزاده فرد، مدیرکل کانون با تأکید بر اهمیت مفاهیم ارزشمند نهجالبلاغه، بر ضرورت سادهسازی و بازآفرینی این متون برای کودکان و نوجوانان تأکید کرد.
وی گفت: نهجالبلاغه با سه بخش حکمتها، خطبهها و نامهها، گنجینهای از آموزههای اخلاقی و تربیتی است که باید با زبان هنر، یعنی زبان ارتباطی اصلی کانون، متناسبسازی شود.
مدیرکل کانون اظهار داشت: یکی از رسالتهای مهم کانون، پیوند دادن مفاهیم دینی با زبان خلاق کودکانه است تا نسل آینده با عمق فرهنگ اسلامی آشنا شود.
وی همچنین بر لزوم تولید محتوای موضوعمحور و طراحی الگوهای اجرایی منسجم بر اساس مفاهیم نهجالبلاغه برای اجرا در طول سال به صورت فرآیندی تأکید کرد.
در ادامه، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان با اشاره به اهمیت شادابسازی مراکز از نظر محتوایی، محیطی و تجهیزاتی، آن را از اولویتهای برنامهریزی فرهنگی دانست.
وی در این خصوص گفت: با برگزاری و اجرای برنامههایی نظیر بازیهای فکری و رومیزی، اردوهای هدفمند و فضاسازی متناسب با نیازها و سلیقههای نسل امروز در مراکز میتواند محیطی بانشاط برای کودکان و حتی مربیان فراهم آورد.
او همچنین تصریح کرد: ایده پردازی و فعالسازی ظرفیتهای درونی مراکز و همراهی مؤثر مربیان، مسیر تحقق برنامههای فرهنگی با کیفیت را در موضوع شاداب سازی هموار میسازد.
گفتنی است، در پایان نشست که روز شنبه ۲۳ فروردینماه برگزار شد، هر یک از اعضای شورا به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و درباره برگزاری گردهمایی مربیان مسئول و مهرواره کوثرانه در اردیبهشتماه نیز گفتوگو و تصمیمگیریهایی انجام شد.