کد خبر: 354323
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
معرفی برگزیدگان چهارمحال و بختیاری در پویش ملی «انیمیشن قدیم و ندیم»

سه نفر از کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری در پویش «انیمیشن قدیم و ندیم» ویژه دهه مبارک فجر ۱۴۰۳ جزو برگزیدگان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، این پویش با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و حوزه هنری، در شبکه امید سیمای جمهوری اسلامی ایران و سکوی شاد از ۷ تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد.

پویش «انیمیشن قدیم و ندیم» که با استقبال ۲۵ استان کشور همراه بود، با هدف آشنایی نوجوانان با تاریخ معاصر و مقابله با تحریف و سفیدشویی دوره‌ی پهلوی، طراحی شد.

بر اساس این خبر، این پویش با اجرای برنامه‌ای ۱۵ دقیقه‌ای در شبکه امید و سکوی شاد، علاوه بر روشن‌گری تاریخی، با برگزاری چالش‌ها و مسابقه‌های متنوع، مشارکت فعال دانش‌آموزان را به دنبال داشت.

پویش «انیمیشن قدیم و ندیم» شامل اطلاع‌رسانی چالش‌ها، راهنمای شرکت در مسابقه‌ها و ارسال آثار بود و جایزه‌های آن شامل هدست، هندزفری بلوتوثی، پاوربانک، گوشی موبایل، ساعت هوشمند و کنسول PS۵ است.

بر همین اساس در این پویش ۳ نفر پی‌اس۵، ۴۷ نفر ساعت هوشمند، ۴۳ نفر هدست، ۳۹ نفر پاوربانک، ۷ نفر موبایل، دو نفر موبایل‌ویژه و ۴۵ نفر هندزفری بلوتوثی جایزه گرفتند.

از استان چهارمحال وبختیاری، خانم زهرا بلداجی از مرکز بروجن و ماهان شیوندی از مرکز فارسان هر کدام برنده‌ی یک دستگاه پاوربانک و آقای علی مرادپور از فرخشهر، برنده‌ی یک دستگاه ساعت هوشمند گردید.

معرفی برگزیدگان چهارمحال و بختیاری در پویش ملی «انیمیشن قدیم وندیم»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha