به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان اردبیل، باباله عزیزپور، مربی مسئول مرکز در این خصوص گفت: در اجرای این طرح کانونیاران مرکز با استفاده از قصههای بومی و داستانهایی که از کتابهای مطالعهشده انتخاب کردهاند، برای همکلاسیهای خود قصهگویی میکنند که این اقدام نهتنها موجب انتقال مفاهیم اخلاقی و اجتماعی با یک فعالیت سرگرمکننده میشود، بلکه مهارت مهارتهای ارتباطی را نیز در میان کودکان و نوجوانان تقویت میکند.
وی با بیان اینکه قصهها بازتابی از تجربیات و پندآموزیهاست، ادامه داد: شناسایی استعدادهای نو در عرصه هنر قصهگویی و آمادهسازی اعضا برای شرکت در جشنوارهها و مهروارهها از اهداف دیگر این برنامه است.
عزیزپور تصریح کرد: کانونیاران این مرکز در معرفی کتابها و تشویق همسالان خود به مطالعه و کتابخوانی نقش فعالی دارند و در فرآیند امانت دهی کتاب نیز مشارکت میکنند.
وی با اشاره به برنامههای مرکز برای افزایش سرانه مطالعه اعضا، خاطرنشان کرد: انجام فعالیتهای جذاب نظیر جشنهای قصهگویی گامی در جهت توسعه فرهنگی، تقویت مهارتهای اجتماعی و افزایش علاقه به کتاب در میان دانشآموزان به شمار میرود که در طول سال توسط مربیان و اعضای کانون یار بهصورت مستمر اجرا خواهد شد.