کتابخانه‌های پستی به مراکز ثابت الحاق شدند

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشست حضوری و برخط با همکاران کانون سراسر کشور گفت: کتابخانه‌های پستی به مراکز فرهنگی هنری ثابت کانون الحاق شدند

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فرهاد فلاح، روز دوشنبه، اول اردیبهشت ۱۴۰۴ در نشستی حضوری و برخط که در آن چندین هزار نفر از کارکنان و مربیان کانون پرورش فکری سراسر کشور حضور داشتند، اظهار داشت: از اسفند سال گذشته کمیته تابستان را در معاونت فرهنگی تشکیل دادیم که برنامه ویژه و متفاوتی برای امسال تابستان رقم بزنیم تا خروجی آن افزایش مخاطب و عضو باشد.

وی در ادامه یادآور شد: برای این‌که تعداد زیادی کتاب به مراکز برسانیم از عدد نسخ کتاب کم کردیم تا عنوان‌های بیشتری ارسال کنیم.

کتابخانه‌های پستی به مراکز ثابت الحاق شدند

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تصریح کرد: در کتابخانه سیار امسال نهایت همت در حوزه آموزش و فعال‌سازی مراکز را خواهیم داشت.

فلاح در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲ مرکز جدید راه‌اندازی کردیم. کتابخانه‌های پستی نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند و آن‌ها را به مراکز ثابت الحاق کردیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha