توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان

گردهمایی سراسری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان، با محوریت برنامه‌های سال ۱۴۰۴ و تاکید بر نوآوری و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها، در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری لرستان، عصر روز دوشنبه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در راستای هم افزایی و ارتقای عملکرد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گردهمایی سراسری مسئولان، مربیان و کارکنان استان لرستان با حضور رضا داوری، مدیرکل کانون استان، در خرم آباد برگزار شد. این رویداد مهم، که پس از نشست برخط حامد علامتی، مدیرعامل کانون کشوری، با کارکنان سراسر کشور ترتیب یافت، فرصتی برای تبیین دقیق‌تر برنامه‌ها، اهداف سال جدید و همسویی با سیاست‌های کلان کانون در سطح ملی بود.
رضا داوری، مدیرکل کانون استان لرستان، در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه و دلسوزانه تمامی همکاران، دستاوردهای چشمگیر کانون در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ادبی در سال ۱۴۰۳ را تقدیر کرد و گفت: سال گذشته، با تلاش همکاران، کانون لرستان در مسیر پیشرفت گام‌های بلندی برداشت و به موفقیت‌های چشمگیری دست یافت. این موفقیت‌ها مرهون تعامل سازنده، ایده‌های نو و پشتکار یکایک شماست.
وی با اشاره به اهمیت جذب موثر اعتبارات ملی و استانی و لزوم تعامل مستمر با مسئولان ارشد استان و شهرستان‌ها، بر لزوم افزایش اعتبارات مصوب برای تحقق هرچه بهتر طرح‌های سال ۱۴۰۴ تاکید کرد و افزود: اولویت‌های اصلی ما در سال جاری، تحقق انتظارات محوری مدیرعامل کانون، ارائه طرح‌ها و برنامه‌های خلاقانه، ارزیابی دقیق و مستمر فعالیت‌های مراکز و توجه به سنجه‌ها و شاخص‌های مختلف، توسعه مخاطبان (از طریق جذب حداکثری عضو، افزایش میزان امانت کتاب و برگزاری هدفمند اردوی کانون یاران)، فعالیت‌های فرهنگی و هنری و ادبی همراه با برگزاری جشنواره‌های ملی و استانی، فعال‌سازی گروه‌های سرود و نمایش در مراکز، و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های هنرهای تجسمی کانون یاران است.  

توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان


همچنین، اجرای طرح‌های نوین، اجرای موفق طرح کانون مدرسه، برگزاری کارگاه‌های جذاب و متنوع در فصل بهار، پاسخگویی سریع و دقیق به نامه‌ها و فعال‌سازی انجمن‌های تخصصی، و بهسازی و تجهیز مراکز (شامل اجرای طرح شاداب‌سازی و فراهم شدن محیطی جذاب و پویا برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری) در اولویت قرار دارند.
داوری به نوآوری در اجرای برنامه اشاره کرد و بیان داشت: ما باید به دنبال کیفیت‌بخشی به تمامی فعالیت‌ها باشیم و با ایده‌های نو و خلاقانه، خدمات بهتری به کودکان و نوجوانان ارائه دهیم. مربی، قلب تپنده کانون است و باید با فراهم کردن شرایط مناسب و رفع موانع، زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای اعضا را فراهم کند.
وی با اشاره به اهمیت تعامل سازنده با نهادها و دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: همکاری و ارتباط مستمربا ائمه جماعات، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و سایر سازمان‌ها، می‌تواند به ما در تحقق اهداف کانون و ارائه خدمات بهتر به جامعه کمک کند. ما باید با ارائه گزارش عملکرد جامع و شفاف، اعتماد این نهادها را جلب کنیم و از ظرفیت‌های آنها برای پیشبرد برنامه‌های خود استفاده کنیم.
در ادامه این نشست، سمیه امیری، معاون فرهنگی اجرایی، و گلشن حسنوند، کارشناس مسئول فرهنگی هنری ادبی استان، به ارائه نکاتی در خصوص اجرای طرح‌های نوآورانه و برنامه ریزی برای فعالیت های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی پرداختند.
در این گردهمایی مواردی مانند: اجرای طرح ۱۴ روز و ۱۴ کتاب، هفته نجوم، فعالیت‌های علمی پژوهشی و اقدام پژوهی با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت اعضا، باشگاه‌های قاف و سیمرغ، و کشف و پرورش استعدادهای فرهنگی، ادبی، هنری و علمی اعضا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گردهمایی سراسری کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان، با ارائه چشم‌اندازی روشن از آینده‌ای پویا و با کیفیت برای کودکان و نوجوانان استان، به کار خود پایان داد.

توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان

توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان

توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان

توسعه و کیفیت بخشی فعالیت ها در کانون پرورش فکری لرستان


 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha