کد خبر: 354836
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
بازدید 24
نقد و بررسی کتاب "دایی" با حضور نویسنده

جلسه نقد و بررسی کتاب «دایی» مروری بر خاطرات شهید «ابوالفضل اسدی عراقی» از شهدای دانش آموز استان مرکزی با حضور «احسان منصوری» نویسنده کتاب در دبیرستان متوسطه دخترانه فضیلت شهر اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی؛ احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی ،نویسنده کتاب "دایی" به دعوت از مدیر دبیرستان متوسطه دخترانه فضیلت شهر اراک با حضور در کارگاه نقد و بررسی این کتاب در ابتدا درستی اهمیت مطالعه و کتاب خوانی در جهت رشد و تعالی شخصیتی و پیشرفت حیات بشری را به دانش آموزان یادآور شد.

کارگاه نقد و بررسی کتاب "دایی" با حضور نویسنده

 در ادامه در این نشست دانش آموزان فرصت یافتند تا ضمن آشنایی با نویسنده کتاب از زبان نویسنده با ویژگیهای "دایی"  شهید ابوالفضل اسدی عراقی بیشتر آشنا شوند و در این خصوص به گفت‌وگو بنشینند.

کارگاه نقد و بررسی کتاب "دایی" با حضور نویسنده

نویسنده کتاب اظهار داشت: خاطرات و نوشته‌های رزمندگان دوران پرافتخار ۸ سال دفاع مقدس برای نسل جوانی که آن دوران را به چشم خویش ندیده اند بسیار جذاب و خواندنی است. کتاب «دایی» یکی از همین خاطره‌نگاری‌های جذاب و خواندنی از دوران دفاع مقدس که می‌تواند مقبول نظر مخاطبان این حوزه بیفتد.

کارگاه نقد و بررسی کتاب "دایی" با حضور نویسنده

کتاب «دایی» مجموعه خاطرات رزمنده ایثارگر شهید ابوالفضل اسدی عراقی به نویسندگی احسان منصوری در ۳۳۹ صفحه با شمارگان ۱۲۰۰ نسخه در سال ۱۳۹۸از سوی نشر آینده سازان به چاپ رسیده است.

ابوالفضل اسدی در سال ۱۳۴۴ متولد و در تاریخ هفتم شهریور ماه ۶۶ در منطقه کانال ماهی خط پدافند شلمچه با اصابت تیر اسلحه «قناسه» به شهادت رسید.

کارگاه نقد و بررسی کتاب "دایی" با حضور نویسنده

این شهید دارای تحصیلات حوزوی بود و فعالیت‌های بسیاری در عرصه‌ فرهنگی و تربیتی داشت و از شهدای فرهنگی استان محسوب می‌شود.

9000000.jpg

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha