به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، نمایش آهنگین و عروسکی «بَبو» به نویسندگی محمد مظلومی و اسما مظلومی و با کارگردانی و تهیهکنندگی مهرداد حدادی، تولید کانون پرورش فکری رفسنجان، از ۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن پلاتو صنعتی کرمان همزمان با دهه مبارک کرامت اجرا خواهد شد.
این نمایش که از کتاب «بَبو» نوشته ماریا مونتس با ترجمه مرحوم بهمن رستمآبادی (انتشارات کانون پرورش فکری) است و اقتباس شده، به موضوعاتی چون خودباوری، اعتماد به نفس، ارزشهای خانوادگی، پشتکار و تلاش میپردازد و مناسب گروه سنی ۵ سال به بالا است.
سودابه صابری، نگین خاندانی، مهدیه کامرانی و محمدرضا ملایی عروسکساز و طراحی دکور این اثر را بر عهده داشتهاند.
همچنین بازیگران و بازیدهندگان عروسکها شامل ابوذر رخگر، محمد مظلومی، ابوالفضل حسنی، یکتا محمدی، فاطمه شریفیان، اسما مظلومی و سودابه صابری هستند.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیط به سایت تیوال مراجعه و یا با شماره ۰۹۹۰۱۰۴۴۵۸۰ تماس بگیرند.