دیدار مدیرکل کانون البرز با نمایندگان گروه‌های مردمی

مدیر کل کانون البرز با نمایندگان گروه‌های مردمی با هدف استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های این گروه‌ها در برنامه‌های محله محور ایام دهه کرامت و دهه ولایت دیدار کرد.

  به گزارش روابط عمومی اداره‌ کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز زینب عاشری، مدیر کل کانون استان در این نشست به برنامه‌های موفق «پلاک ۸» و «پلاک۱۱۰» در سال‌ گذشته اشاره کرده و همراهی هم استانی‌های عزیز و توجه به مناطق کم برخوردار را در کنار اشتراک ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی از نقاط قوت این برنامه‌ها خواند.

این مقام مسئول در ادامه در رابطه با ایده ابتکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز در رابطه با تشکیل باشگاه «راویان غدیر» و استقبال و همراهی گروه‌های مردمی سخن گفته و افزود امسال نیز بنا داریم این طرح را از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، همزمان با ولادت با سعادت حضرت معصومه(س)  و آغاز دهه کرامت آغاز و از علاقه‌مندان به روایتگری غدیر و عاشورا برای عضویت در این باشگاه دعوت کنیم.

وی افزود در ادامه این راویان در راستای سیاست مخاطب محوری کانون، پس از برخورداری از آموزش‌های لازم در حوزه روایتگری و پرده خواننی،  به محلات مختلف در اماکن گوناگون مراجعه و واقعه مهم غدیر را برای کودکان و نوجوانان و دیگر مخاطبان تعریف خواهند کرد.

معرفی طرح حکایت‌های حکمت

خدیجه میرزایی، کارشناس فرهنگی کانون البرز، نیز در بشی از این نشست، به معرفی طرح جانبی جشنواره راویان غدیر با عنوان «حکایت‌های حکمت»اشاره کرده و افزود در سیاست‌های کلان کانون کشور امسال به صورت ویژه به بهره مندی از حکمت های حضرت علی (ع) در کتاب ارزشمند نهج البلاغه تاکید شده و ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، ضمن برگزاری جلسات مختلف طرح «حکایت‌های حکمت» را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

این کارشناس افزود در این طرح مربیان مراکز، حکایت‌هایی را با توجه به حکمت‌های نهج‌البلاغه گردآوری و بازنویسی کرده و برای کودکان و نوجوانان بیان خواهند کرد.

وی گفت این بخش بخش دوم جشنواره راویان غدیر خواهد بود و علاقه ندان می‌توانند اینن قصه‌ها را بازگو کنند.

گفننی است نشست مدیرکل کانون و کارشناس فرهنگی با نمایندگان گروه‌های مردمی صبح روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اتاق جلسات کانون البزر برگزار شد.

عاشری،مدیرکل کانون البرز در این خصوص گفت ظرفیت‌های مردمی و حلقه‌های میانی یکی از ظرفیت‌های مهم و قابل توجه هستند که می‌توانند به مجموعه‌های فرهنگی کمک کرده و در اجرای هر چه بهتر برنامه‌ها نقش داشته باشند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha