کد خبر: 355100
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸
عضویت دانش آموزان مستعد ادبی در مرکز فرهنگی شماره ۱۰ مشهد

دانش آموزان مستعد ادبی عضو مرکز فرهنگی شماره ۱۰ مشهد شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی سحر قائمی مسئول مرکز فرهنگی شماره ۱۰ مشهد با اعلام این خبر گفت: از آغاز اردیبهشت‌ماه با همراهی مربیان فرهنگی این مرکز ۷۱ نفر از دانش‌آموزان نوجوان دختر و پسر  ناحیه ۶ آموزش و پرورش مشهد که در حوزه ادبی و نوشتن شعر و داستان، توانمند هستد را به عضویت رایگان مرکز تخصصی ادبیات در بیاورد.

 این عضویت به منظور جذب و معرفی این دانش آموزان در «باشگاه سیمرغ» انجام شده است.

قائمی در ادامه یادآور شد: باشگاه سیمرغ از طرح‌های ملی و تخصصی کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان است و هدف آن شناسایی، پرورش و هدایت استعدادهای ادبی است و با همکاری معاونت آموزش متوسطه وزرات آموزش و پرورش در سراسرکشور راه‌اندازی شده است.

 مسئول مرکز فرهنگی شماره ۱۰ مشهد تاکید کرد در آینده برنامه‌ و افتتاحیه ویژه‌ای برای این دانش آموزان در نظر گرفته شده است و امید می‌رود این همکاری نتایج بسیار امید بخشی به همراه داشته باشد و موجبات کشف استعدادهای ادبی درخشانی را از میان این دانش‌آموزان و اعضاء جدید  فراهم آورد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha