جشنواره نقاشی روی سنگ با محوریت پرورش خلاقیت کودکان در فارغان برگزار شد

با حضور پرشور کودکان، خانواده‌ها و مسئولان محلی، جشنواره کودک‌محور «رَنگ‌رَنگو» با موضوع نقاشی روی سنگ قلوه، در فضایی شاد و خلاقانه در شهر فارغان برگزار شد. رویدادی که جلوه‌ای از توانمندی ذهنی و هنری کودکان منطقه را به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، فرزانه کرمی، مربی‌مسئول کانون پرورش فکری شهرستان حاجی‌آباد با اشاره به اهمیت تقویت خلاقیت از سنین پایین گفت: این جشنواره با هدف ایجاد بستری آزاد و الهام‌بخش برای تجربه هنری کودکان و نوجوانان طراحی شد؛ فضایی که در آن، بچه‌ها توانستند با کمک عناصر ساده‌ای چون سنگ و رنگ، ایده‌ها و احساسات خود را به زبان تصویر بیان کنند.

 وی افزود: «رَنگ‌رَنگو» نمونه‌ای از فعالیت‌هایی است که با کمترین امکانات، اما با بیشترین تأثیرگذاری، می‌تواند قوه تخیل کودکان را تقویت کرده و آن‌ها را به کشف دنیای پیرامون خود از زاویه‌ای تازه دعوت کند. این تجربه هنری، ارتباطی صمیمی میان کودک، طبیعت و خلاقیت برقرار کرد.

جشنواره نقاشی روی سنگ با محوریت پرورش خلاقیت کودکان در فارغان برگزار شد

 در این جشنواره که با همکاری صمیمانه مسئولین شهر فارغان برگزار شد، هیئت داوران آثار ارائه‌شده را در دو رده سنی بررسی کردند و از برگزیدگان با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

کرمی با اشاره به اهمیت استمرار این‌گونه برنامه‌ها در پرورش استعدادهای کودکان بیان کرد: حضور پررنگ خانواده‌ها و مسئولان در کنار کودکان، نشان‌دهنده‌ی ارزش والای تربیت خلاقانه است.

جشنواره نقاشی روی سنگ با محوریت پرورش خلاقیت کودکان در فارغان برگزار شد

وی ابراز کرد: این رویداد تنها یک جشنواره نبود، بلکه نقطه‌ آغازی برای تداوم فعالیت‌های هنری و آموزشی در بستر محیطی بومی و خلاق بود.

 در پایان، مربی‌مسئول کانون از همکاری ارزشمند آقای پرویز دهقانی و سایر مسئولین فرهنگی شهر فارغان در حمایت و همراهی با این برنامه تشکر و قدردانی کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha