برگزیدگان مسابقات بین المللی لکوکاپ به دل امواج زدند

به مناسبت میلاد امام رضا (ع)، مرکز فرهنگی هنری گلشهر رویدادی پرشور در ساحل خلیج فارس برگزار کرد.

 به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان؛ به افتخار میلاد امام رئوف، مرکز فرهنگی هنری گلشهر روزی سرشار از نشاط و تجربه را برای برگزیدگان جشنواره‌های جهانی و کشوری بندرعباس در لکوکاپ رقم زد.

در این اردو، شرکت‌کنندگان فرصت یافتند تا هیجان و آرامش ورزش پدلبُرد را در دل امواج نیلگون خلیج فارس تجربه کنند.

برگزیدگان مسابقات بین المللی لکوکاپ به دل امواج زدند

 این برنامه با حضور ۲۸ عضو کودک و نوجوان و۲۵ نفر از والدین تحت هدایت فاطمه تقی‌زاده ایسینی مربی مسئول مرکز و فاطمه جوادی‌پور مربی رباتیک و نماینده علمی پژوهشی لکوکاپ برگزار شد.

فاطمه تقی‌زاده هدف از برگزاری این برنامه را فرصتی دانست تا کودکان و نوجوانان، در کنار خانواده، اعتمادبه‌نفس، روحیه رقابتی و پیوندهای اجتماعی خود را تقویت کنند.

برگزیدگان مسابقات بین المللی لکوکاپ به دل امواج زدند

وی ابراز کرد:  همچنین درمرکز گلشهربندرعباس تلاش می‌کنیم تا یادگیری، شادی و تجربه‌های نوین را در کنار هم پیش ببریم.

تقی زاده ادامه داد: این رویداد، که سرشار از لحظات خاطره‌انگیز بود، گامی دیگر در مسیر رشد و پویایی کودکان و نوجوانان محسوب می‌شود.

برگزیدگان مسابقات بین المللی لکوکاپ به دل امواج زدند

وی تاکید کرد: مرکز گلشهر با تداوم برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ورزشی، بستری برای شکوفایی استعدادها و خلق تجربیات ارزشمند فراهم می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha